panagiotisky Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Στις 26-11 κατά τις 20.00 νομίζω παρατηρούσα το Δία όταν σε κάποια φάση είδα να περνάει στο κάτω μέρος του φακού ( όχι να περνάει απο πάνω απο δίσκο του Δία) ένα "αντικείμενο". Αεροπλάνο δεν ήταν νομίζω. δεν αναβόσβηνε τίποτα.ούτε ουρά είχε.Φως συνεχόμενο χωρίς να αναβοσβήνει με σταθερή τροχιά και ταχύτητα. Μάλλον κάποιος δορυφόρος θα ήταν. Αναμνήσεις απο το μέλλον
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Δορυφόρος ήταν, και πού να δεις να περνάει δορυφόρος ή μετεωρίτης μέσα απο νεφέλωμα! μου εχει τύχει 2 φορές στο Μ57! τη πρώτη φορά μάλιστα, για 2-3sec έβλεπα και μια αχνή "ουρά" φοβερό!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=12736 Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Ακριβώς έτσι! πολύ καλό Βολιώτη!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Χεχε ευχαριστω .Εχουν πλακα τετοιες στιγμες . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα