Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Τι όμορφα που τα λες! Είσαι ευαίσθητη ψυχή αδελφέ μου, μα όντως είναι έτσι όπως τα λες... Βέβαια υπάρχουν και τα αστέρια κανίβαλοι, που κολατσίζουν για πλάκα τους μικρότερους συνοδούς τους! Στο τέλος βέβαια πολλοί γίνονται Νόβα, οπότε αποκαθίσταται η τάξη... :mrgreen: Το αστεράκι του Μπάρναρντ το έχεις δει? Η ψυχούλα μου... είναι τόσο κοντά μας αλλά είναι πολύ ταπεινό ως ερυθρός νάνος. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα μαζί του ώστε να τον αντικρίσουν τα μάτια μου, πιστεύεις αξίζει τη προσοχή μας?

Φίλε μου, στον νυχτερινό έναστρο ουρανό, δεν υπάρχει κάτι τι που να μην αξίζει την προσοχή μας και να μην αναμένει την επίσκεψη μας. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ο συγκεκριμένος κατάλογος του Θανάση έχει μεγάλη αξία. Ο Θανάσης πρώτα επισκέφθηκε όλα αυτά τα αστέρια και μετά έφτιαξε τον κατάλογο του.

Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου.

Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.

Δημοσιεύτηκε
Μα γι'αυτό και εκθειάζω τον φίλο HOMO... Το κάνει με τέτοια αγάπη, έρωτα θα έλεγα, που με συγκινεί. Απόλυτα χρήσιμα τα όσα ''κατεβάζω'' και διαβάζω απ'αυτόν. Καθημερινά μαθαίνω.
Δημοσιεύτηκε
Μα γι'αυτό και εκθειάζω τον φίλο HOMO... Το κάνει με τέτοια αγάπη, έρωτα θα έλεγα, που με συγκινεί. Απόλυτα χρήσιμα τα όσα ''κατεβάζω'' και διαβάζω απ'αυτόν. Καθημερινά μαθαίνω.

Να σαι καλά φίλε μου αλλά τα παραλές :D Οι κατάλογοι δίνουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση σ' αυτόν που τους φτιάχνει. Βολεύει και τους κατόχους ρομποτικών που μπορεί και με φεγγάρι να χρησιμοποιήσουν τη λίστα και να δουν τους πιο όμορφους διπλούς. Επίσης να ξαναπώ πως είναι υποκειμενική και η επιλογή των συγκεκριμένων διπλών αλλά και η χρωματική τους απόδοση. Θα ήταν ολοκληρωμένος ο κατάλογος αν συνοδευόταν από φωτογραφία ή από σκίτσο των άστρων. Νομίζω ο Django είχε με ασχοληθεί σχεδίαση διπλών στο παρελθόν.

000.jpg.53b0c62043d26fa599f2be961189d7d4.jpg

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε
Δεν παραλέω τίποτα! Έτσι νοιώθω για έναν άνθρωπο που λατρεύει τον γλυκύτατο νυχτερινό ουρανό...... Ε, παίζει ρόλο που είμαστε και Επτανήσιοι! Όσον αφορά την έλλειψη φωτογραφιών ή σκίτσων, κάθε άλλο, είναι προτιμότερο να φαντάζεσαι το πως θα το δουν τα μάτια σου μετά από την περιγραφή που τους κάνεις! Ο χρωματισμός είναι τόσο υποκειμενικός όσο υποκειμενικός είναι και για τα χρώματα των πλανητικών! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης