eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Πρόκειται γι αυτόν εδώ τον αντάπτορα: https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p4018_2--adapter-with-brass-compression-ring-for-Skywatcher-Newtonians.html Δουλεύει σε κάθε dob ή νευτώνειο της Skywatcher. Παρέλαβα πρόσφατα από τη Γερμανία αλλά δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και ο αντάπτορας είναι καινούργιος. Αρχική τιμή: 39 ευρώ + 19 μεταφορικά. Δική μου τιμή: 35 ευρώ.Ευχαριστώ,Ηλίας (6972375266).
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Το θέλω Ηλία! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Κρατημένο για τον Κώστα!
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Κώστα, αυτός είναι και ο μοναδικός στην αγορά αντάπτορας που είναι φτιαγμένος για να βιδώνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο "αδικημένο" σπείρωμα Μ54 των εστιαστών που έχουν τα Skywatcher. Τον έχει πάρει και ο Μάνος και είναι η πιο προσιτή αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος για να ξεφορτωθεί το εργοστασιακό με τα γνωστά θέματα. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δεν είναι ο μοναδικός! Υπάρχει και ο αυθεντικός της Skywatcher ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και στον διορθωτή κόμης της εταιρίας. Αυτόν έχω και εγώ, αλλά τώρα θα μετακομίσει στο 8ρι και εκείνος της TS στο 12ρι, όπως σχεδιάζω τουλάχιστον.https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/de/info/p4147_.html Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Ναι αλλά αυτός είναι σαν τον μαμίσιο... δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, ούτε μπρούτζινο δακτύλιο σύσφιγξης δεν έχει.. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Αλλάζει το ότι υποδέχεται κάννες 2" και όχι την γνωστή φουστίτσα. Το πήρΑ επειδή νόμιζα πως είναι κατά τι μικρότερο από της TS, αλλά είναι και τα 2 12mm. Δεν πειράζει, θα μεταφέρω Clicklock και τροχό φίλτρων από το ένα SW στο άλλο με άνεση έχοντας 2 αντάπτορες. Περιμένω και έναν Baader από τον τορναδόρο, να δούμε τι θα μου παραδώσει. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 Γάντι Ηλία, ευχαριστώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα