Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται γι αυτόν εδώ τον αντάπτορα:

https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p4018_2--adapter-with-brass-compression-ring-for-Skywatcher-Newtonians.html

Δουλεύει σε κάθε dob ή νευτώνειο της Skywatcher. Παρέλαβα πρόσφατα από τη Γερμανία αλλά δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και ο αντάπτορας είναι καινούργιος. Αρχική τιμή: 39 ευρώ + 19 μεταφορικά. Δική μου τιμή: 35 ευρώ.

Ευχαριστώ,

Ηλίας (6972375266).

Δημοσιεύτηκε
Κώστα, αυτός είναι και ο μοναδικός στην αγορά αντάπτορας που είναι φτιαγμένος για να βιδώνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο "αδικημένο" σπείρωμα Μ54 των εστιαστών που έχουν τα Skywatcher. Τον έχει πάρει και ο Μάνος και είναι η πιο προσιτή αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος για να ξεφορτωθεί το εργοστασιακό με τα γνωστά θέματα.
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Δεν είναι ο μοναδικός! Υπάρχει και ο αυθεντικός της Skywatcher SKM54-2.jpg ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και στον διορθωτή κόμης της εταιρίας. Αυτόν έχω και εγώ, αλλά τώρα θα μετακομίσει στο 8ρι και εκείνος της TS στο 12ρι, όπως σχεδιάζω τουλάχιστον.

https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/de/info/p4147_.html

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Ναι αλλά αυτός είναι σαν τον μαμίσιο... :-k δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, ούτε μπρούτζινο δακτύλιο σύσφιγξης δεν έχει.. :?
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Αλλάζει το ότι υποδέχεται κάννες 2" και όχι την γνωστή φουστίτσα. Το πήρΑ επειδή νόμιζα πως είναι κατά τι μικρότερο από της TS, αλλά είναι και τα 2 12mm. Δεν πειράζει, θα μεταφέρω Clicklock και τροχό φίλτρων από το ένα SW στο άλλο με άνεση έχοντας 2 αντάπτορες. Περιμένω και έναν Baader από τον τορναδόρο, να δούμε τι θα μου παραδώσει.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης