Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται γι αυτόν εδώ τον αντάπτορα:

https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p4018_2--adapter-with-brass-compression-ring-for-Skywatcher-Newtonians.html

Δουλεύει σε κάθε dob ή νευτώνειο της Skywatcher. Παρέλαβα πρόσφατα από τη Γερμανία αλλά δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και ο αντάπτορας είναι καινούργιος. Αρχική τιμή: 39 ευρώ + 19 μεταφορικά. Δική μου τιμή: 35 ευρώ.

Ευχαριστώ,

Ηλίας (6972375266).

Δημοσιεύτηκε
Κώστα, αυτός είναι και ο μοναδικός στην αγορά αντάπτορας που είναι φτιαγμένος για να βιδώνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο "αδικημένο" σπείρωμα Μ54 των εστιαστών που έχουν τα Skywatcher. Τον έχει πάρει και ο Μάνος και είναι η πιο προσιτή αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος για να ξεφορτωθεί το εργοστασιακό με τα γνωστά θέματα.
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Δεν είναι ο μοναδικός! Υπάρχει και ο αυθεντικός της Skywatcher SKM54-2.jpg ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και στον διορθωτή κόμης της εταιρίας. Αυτόν έχω και εγώ, αλλά τώρα θα μετακομίσει στο 8ρι και εκείνος της TS στο 12ρι, όπως σχεδιάζω τουλάχιστον.

https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/de/info/p4147_.html

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Ναι αλλά αυτός είναι σαν τον μαμίσιο... :-k δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, ούτε μπρούτζινο δακτύλιο σύσφιγξης δεν έχει.. :?
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Αλλάζει το ότι υποδέχεται κάννες 2" και όχι την γνωστή φουστίτσα. Το πήρΑ επειδή νόμιζα πως είναι κατά τι μικρότερο από της TS, αλλά είναι και τα 2 12mm. Δεν πειράζει, θα μεταφέρω Clicklock και τροχό φίλτρων από το ένα SW στο άλλο με άνεση έχοντας 2 αντάπτορες. Περιμένω και έναν Baader από τον τορναδόρο, να δούμε τι θα μου παραδώσει.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

• 1 μήνα αργότερα...
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης