stelios_STI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 επιτελους μετα απο καιρο ασχοληθηκα με την μασκα εστιασης.το θυμα ηταν καπακι απο μπογια 5κιλη (οι φωτο βγηκαν με αναποδη σειρα ) το θυμα στο χειρουργειο η μασκα κομμενη. ετοιμη η μασκα καθαρισμενη
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 να πω επισης οτι μετα το κοψιμο τα μουστακια ηταν μεγαλη ταλαιπωρια αφου χρειαστικα πανω απο δυο ωρες να τα καθαρισω τελειως. ισως χρειαζοταν πιο λεπτο πλαστικο.το καλο ειναι ομως οτι το βλεπω αρκετα γερο. η ουσια ειναι οτι δουλευει μια χαρα υστερα απο την πρωτη δοκιμη
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Αν και ειχα πει δεν θα ξανακανω μασκα στο cnc, σημερα δεν αντεξα και εφτιαξα μια για το ED80το υλικο ειναι απο καπακι γιαουρτιου 1κιλου. http://www.youtube.com/watch?v=4dWG1s1W8es παει για "σφαξιμο" τελειωσε η κοπη ετοιμο βαμμενο
giannis60 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Πολύ καλή. Αυτό το οποίο ίσως δεν ξέρουν οι φίλοι μας Στέλιο, είναι ότι το καπάκι από το γιαούρτι εφαρμόζει στο τηλεσκόπιο τέλια σε βαθμό που αν κάποιος χάσει το καπάκι του τηλεσκοπίου πρόβλημα δεν έχει. Βάζει ένα από γιαούρτι. Μιλάω για το 80αρι. Το δικό σου σύστημα υπερέχει γιατί μπορείς να την κόψεις χωρίς πρώτα να κόψεις το γύρο-γύρο, και έτσι η συγκεκριμένη μάσκα μπαίνει πολύ εύκολα στοτηλεσκόπιο. Το δικό μού σύστημα με την βίδα του μέτρου,απλός μπορεί ο καθένας να το φτιάξει. Σκέφτηκα όμως για το 80αρι να κόψω κι ένα άλλο καπάκι σαν ροδέλα και να κολίσω την ήδη φτιαγμένη, ούτως ώστε να έχω το πλεονέκτημα της εύκολης τοθέτισης της στο τηλεσκόπιο. Αν πετύχει θα το ανεβάσω. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
giannis60 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Αν κατάλαβα καλά το μηχάνημα που έχεις κατά βάση είναι αυτό που εμείς οι μαραγκοί λέμε ρούτερ.Δοκίμασε και άλλα υλικά για να γλιτώσεις από τον εφιάλτη <<μουστάκια>>. Κάποια στιγμή εγώ θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου χρησιμοποιώντας ξύλο. Μασίφ ταμπλαδάκι οξιάς ή δρυός, με το ρούτερ. συμβουλή. Πριν να το κάψεις (Υλικό από συσκευασίες) τρίψετε πρώτα. Θα γίνει η επιφάνεια του σαν τσόχα και μετά το βάψιμο θα γίνει πολύ αντιαντανακλαστική Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 ναι Γιαννη ρουτερ ειναι. εχεις δικιο για την καλη εφαρμογη του καπακιου, γιαυτο και το επελεξα. ειπα να τυρανιστω αλλη μια φορα με τα μουστακια αλλα χαλαλι γιατι ειναι καλο υλικο και δεν το φοβαμαι να κοπει. παρ'ολα αυτα βρηκα και τροπο να τα απομακρυνω σχετικα ευκολα και γρηγορα. οχι ξανα με γυαλοχαρτο αλλα με φαλτσοκοφτη για το βαψιμο που λες εχω τριψει την αλλη πλευρα για να φυγει η φιρμα της εταιριας που ειναι χαρτι πολυ καλα κολλημενο. τωρα η ανακλαστικοτητα που (αν) θα εχει η μεσα πλευρα, δεν νομιζω να ενοχλισει σε κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα