roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Δεν ξερω απο λιπαντικα. Εγω χρησιμοποιησα λιθιου. Αλλου βλεπεις να μιλανε για το superlube. Εισαι σιγουρος οτι το χρειαζεται ; το διαγραμμα συχνοτητων για το RA δεν εδειξε εκει, αλλα απο το μοτερ μεχρι το worm.
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Αγαπητέ ΓιάννηΕπισυνάπτω δυο φωτο με τα μοτέρ. Βλέπεις εσυ κάποιο πρόβλημα γιατί εγω δεν μπορώ να καταλάβω. RA - motor “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 .... DEC - motor “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Λιγο δύσκολο να καταλαβει κανεις απο φωτογραφιες. Παντως εστω και ετσι θα ελεγα να : 1) Εγω το πρωτο που θα εκανα ειναι να περασω τα γραναζια και τα clutches απο ενα ποτηρακι με βενζινα να καθαρισουν απο το υπερβολικο πυχτο γρασσο. Και το ποιο πιθανο ειναι να μην ειναι μονο γρασσο ποια, αλλα να εχει μαζεψει την μανα του και τον πατερα του σε σκονη και αλλα ξενα σωματιδια. Θελει πολυ λεπτο στρωμα απο λιπαντικο και προστασια απο σκονη 2) Θα ευθυγραμιζα τα γραναζια. Τουλαχιστον αυτα του RA απο την φωτογραφια δειχνουν σαν να μην ειναι στο ιδιο επιπεδο. Θα πρεπει να ειναι στο ιδιο επιπεδο και μετα απο πληρη περιστροφη 3) Θα προσεχα τα δοντια να μπαινουν καλα το ενα μεσα στο αλλο χωρις ομως να ειναι τοσο σφικτα ωστε να κολλαει το μοτερ, μου δειχνουν να ειναι αρκετα "χαλαρα" μεταξυ τους 4) θα βεβαιωνομουν οτι τα γραναζια ειναι καλα βιδωμενα πανω στους αξονές τους και δεν γλυστρανε. Απο τις φωτο βλεπω γρασσο εκει που ειναι η βιδα και δεν θα με παραξενευε αν εχεις τετοιο προβλημα. Επισης δεν πρεπει να υπαρχει γρασσο πουθενα αλλου εκτος απο μεταξυ στα δοντια (και αυτο ελαχιστο), γιατι αντι να συμπλεκει το clutch του αξονα του worm, θα γλυστραει 5) Χωρις το μοτερ, θα εσφιγγα το clutch μαζι με το γραναζι του worm, θα φορτωνα την βαση με ολο το φορτιο και τα αντιβαρα, θα εκανα καλο ζυγισμα παντου και θα δοκιμαζα να γυρισω το γραναζι με το δακτυλο. Αν νοιωθεις να σε δαγκωνουν (πολύ) τα δοντια του καθως το γυρνας τοτε πρεπει να βαλεις "χερι" παραμεσα, θελει ρυθμιση το δεσιμο του worm στο worm gear. Πρεπει να ειναι αρκετα χαλαρο αλλα να μην νοιωθεις να εχει backlash οταν αλλαζεις κατευθυνση περιστροφης 6) Με την βαση φορτωμενη πληρως, ζυγισμενη και τους αξονες κλειδωμενους, πιασε την ακρη απο την ΟΤΑ και δοκιμασε να την κουνησεις στην μια κατευθυνση πχ του DEC. Αν εχεις εστω και λιγο τζογο τοτε εχεις Worm Shaft End Play και πρεπει να ρυθμισεις το μεγαλο παξιμαδι στο πλαϊ του αξονα του worm 7) To μοτερ, χωρις να ειναι συνδεδεμενο στην βαση, γυρναει ελευθερα ή εχει δυσκολα σημεια και θορυβο ; Τα ΜΤ1 τα εχω ανοιξει και το τι κακιστης ποιοτητας κολλημενο γρασσο απο την πολυκαιρια εχω βρει μεσα στον μειωτηρα δεν λεγεται. Παραμεσα δεν ξερω τι γινεται (μεταξυ worm / worm gear) αλλα εχει τετοιο και σε τετοια ποσοτητα γρασσο και πανω στο worm τοτε μαλλον εχεις και εκει προβλημα. Οπως και αν εχει παει γρασσο πανω στον worm gear ("ποτηρι") στην εξωτερικη του πλευρα και ετσι αντι να μπλοκαρει το φρενο, γλυστραει. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα λιγο
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2012 Και κατι αλλο, κατι με ενοχλουσε στις φωτο και πηγα εδω http://www.company7.com/library/vixen/VixenNA_GP_GPDX_MT+Clutch.pdf Δεν περνω ορκο αλλα προσεξε το πως τοποθετουν τα γραναζια στον αξονα (βασικα του μοτερ), δειχνει σαν να τα εχεις βαλει αναποδα Αλλα και παλι, δεν εχεις clutches, δεν εχω ξαναδει τετοια διαταξη με το γραναζι του worm κατευθειαν πανω στον αξονα χωρις clutch
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Καλημέρα ΓιάννηΣε ευχαριστώ για τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις σου. Όταν βρω λίγο χρόνο θα τις αναλύσω μια μια.Πάντως σχετικά με την τοποθέτηση των γραναζιών του μοτέρ το manual του skysensor δείχνει ότι πρέπει να συνδεθούν όπως φαίνεται στην επισυναπτόμενη εικόνα. Ορθή τοποθέτηση των μοτέρ “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 καλημερα Κωστα και Γιαννη. 3) Θα προσεχα τα δοντια να μπαινουν καλα το ενα μεσα στο αλλο χωρις ομως να ειναι τοσο σφικτα ωστε να κολλαει το μοτερ, μου δειχνουν να ειναι αρκετα "χαλαρα" μεταξυ τους Κωστα βλεπωντας την παρατηρηση του Γιαννη πηγα και ελυσα το καπακι της DEC απο την δικη μου GP.εχει δικιο σ'αυτο που σου λεει και σου παραθετω μια εικονα απο την δικη μου. (αν και εχω την εντυπωση οτι τα δοντια στα δικα σου γραναζια ειναι λιιιγο πιο στρογγυλα και ισως δεν τα αφηνει να κανουν καλυτερη εφαρμογη) παντως οπως και να'χει ( αφου εχεις και την Heq5) καλο να βαλεις στο προγραμμα να κανεις μια συντηρηση ολη τη βαση. το γρασσο που χρησιμοποιω ειναι βιομηχανικο 30αρι (το βαζω στα μηχανηματα στη δουλεια μου) που αντεχει +140 βαθμους και ειναι για 8000 ωρες λειτουργιας σε μεγαλα ρουλεμαν. ισως ειμαι λαθος που βαζω τετοιο αλλα τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι δεν λιωνει σαν τα υπολοιπα που γινονται σαν λαδι. vixen GP με EQ5 GOTO
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Οι δευτερες φωτογραφιες δειχνουν οτι τα γραναζια ειναι ευθυγραμισμενα - δεν ειναι αυτο. Η διαταξη δεν ειναι ιδια με των MT1 αρα σωστα τα εχεις. Κοιτα για κατι απο τα υπολοιπα. Στελιο, απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ, επειδη τα γραναζια δεν τρεχουν με μεγαλες ταχυτητες δεν ζοριζουν τα λιπαντικα οπως στα κανονικα μοτερ, αρα δεν υπαρχει θεμα τρεξιματος σε ενα καλο λιπαντικο. Εμενα με προβληματιζει περισσοτερο η συσσωρευση σκονης κλπ. Ενας παλιος ποδηλατάς παλιοτερα μου ειχε πει οτι το καλυτερο λιπαντικο για την αλλυσιδα του ποδηλατου ειναι το σκετο πετρελαιο (για τον ιδιο λογο), αλλα δεν εχω δικια μου γνωμη.
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2012 Εμενα με προβληματιζει περισσοτερο η συσσωρευση σκονης κλπ. συχνο καθαρισμα, δεν υπαρχει αλλη λυση. στο πετρελαιο η σκονη απλα φευγει πιο ευκολα (ξαναριχνοντας πετρελαιο)
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2012 Μόλις τελείωσα το γρασσάρισμα της Vixen GP. Χρησιμοποίησα αυτό το γράσσο της FACOM Πρόκειται για γράσσο λιθίου, χρώματος πράσσινου, βαθμού NLGI 2 σε συνεχόμενες θερμοκρασίες -20 έως 140 βαθμούς Κελσίου. Κολωειδές.Χρήση σύνδεσμοι, αρθρώσεις, ρουλεμάν με μπίλιες ή με ρολά, γρανάζια...Η τιμή του είναι στα 9 ευρώ. Ανυπομονώ να ανοίξει ο καιρός για να ξανακάνω το ίδιο πείραμα. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 Ο καιρός άνοιξε επιτέλους, σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα της οδήγησης με το ίδιο setup όπως πριν.Πολική ευθυγράμμιση με το μάτι, One star alignment, οδηγός αστέρας Aldebaran.Όπως βλέπετε τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο καλύτερα από πριν. Για να έχω το αποτέλεσμα που βλέπετε χρειάστηκε να ανοίξω τη στήριξη και να περάσω νέο γράσσο.Τέλος ακολούθησα όλες τις οδηγίες του φίλου Γιάννη όσον αφορά την τοποθέτηση των μοτέρ MT-4 στους ατέρμονες. Τι επεμβάσεις χρειάζοντε ακόμα για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα με το ίδιο ακριβώς setup; GP mount PE “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Διαπίστωσα ένα μικρό side play στα worm gears τόσο σε RA όσο και σε DEC. Θα κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πάλι επισυνάπτοντας κάποια screenshots αυτή τη φορά για το τι έκανα και θα επαναλάβω τις μετρήσεις. Τέλος θα κάνω και ένα 3 star alignment με κανονική πολική ευθυγράμμιση και θα πάρω μετρήσεις για να συγκρίνουμε αποτελέσματα. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Κωστα, Καμια σχεση με πριν !! Τουλαχιστον τωρα εχεις μια βαση που κανει οδηγηση. Δεν μπορω να κρινω για το μεγεθος του σφαλματος, μου φενεται καπως μεγαλο συγκρινωμενο με οτι περνω απο την GPD2 (στην χειροτερη να βαρεσω ενα +/-2 arcs) αλλα οπως και να εχει το πραγμα εισαι στο σωστο δρομο και η βαση μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει (και ετσι) για wide filed. Υποπτευομαι μαλιστα οτι μπορει και πολυ καλυτερα. Να σου επισημανω κατι απο τα διαγραμματα των συχνοτητων : 1) στο RA συνεχιζεις και εχεις το μεγαλυτερο προβλημα στην συνδεση μοτερ/γραναζια/ατερμονα. Κατι πρεπει να ειναι λασκα εκει. 2) Το DEC δειχνει φυσιολογικο και σιγουρα με καλυτερη πολικη θα εχεις και καλυτερα παοτελεσματα. Δοκιμασε να κανεις οδηγηση μονο σε μια κατευθυνση (αυτη του drift) Καλή συνεχεια
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 ΓιάννηΠρέπει να ξαναελέγξω κάποια πραγματάκια στη στήριξη γιατί κάτι δεν έχω κάνει ακόμα σωστά...Ανεβάζω δυο οδηγούς για όποιον ενδιαφέρεται. Τους οδηγούς αυτούς θα τους ακολουθήσω όταν βρω λίγο χρόνο. Πιστεύω ότι μετα τις ρυθμίσεις αυτές το PE θα μειωθεί ακόμα περισσότερο.Backlash_Adjustment_Instructions.pdf “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 ..GP-adjustments.doc “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Μια δοκιμη που θα μπορουσες επισης να κανεις ειναι να φερεις τουμπα τα μοτερ RA-DEC. Μηπως τελικα το μοτερ του DEC ειναι καλυτερο για το RA (στο DEC δεν παιζει τοσο ρολο με καλη πολικη). Μαλιστα στο ιντερνετ θα βρεις και μια παρομοια προτροπη : να φερεις τουμπα τους ιδιους τους ατερμονες (ολο το μπλοκ μαζι), μερικες φορες αυτο του DEC λογω μικροτερης χρησης ειναι σε καλυτερη κατασταση και αποδιδει καλυτερα στο RA (αλλα αυτο με μεγαλη προσοχη). Εμενα θα μου λυσει καποιος την απορια, στο DEC, με ταχυτητα οδηγησης, οταν αλλαζει κατευθυνση, πρωτα θα παει ελαχιστα προς την παλια κατευθυνση και μετα θα αλλαξει κατευθυνση κανονικα. Σπαστικο. Θεωριτικα ειναι stiction (στατικη τριβη) αλλα οτι και να ψαξω / ρυθμισω δεν αλλαζει. Μεχρι που υποπτευομαι οτι δεν ειναι τελικα στιψτιον αλλα οτι ο ατερμονας εφαπτεται στο worm οχι ακριβως στο κεντρο αλλα ελαφρα πανω ή κατω απο αυτο. Αυτο πως στο καλο το ρυθμιζεις ;
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Αγαπητέ ΓιάννηΜιας και τα MT-4 μοτέρ είναι ακριβώς τα ίδια μπορώ να τα φέρω τούμπα σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο. Τώρα για τους ατέρμονες δε θέλω να επέμβω τόσο πολύ. Αυτό που μου αρέσει στη στήριξη αυτή είναι που μου δίνει τη δυνατότητα να πειραματίζομαι με στόχο τη βελτίωση της. Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στο τελικό tuning και ανυπομονώ να ξαναπάρω τις μετρήσεις του PE.Αυτό που περιγράφεις για το stiction δεν το έχω δει στη δική μου στήριξη. Ίσως κάποιος άλλος από το φόρουμ μπορεί να σου δώσει άλλες ιδέες για το τι φταίει.Έχεις προσπαθήσει να αλλάξεις τις παραμέτρους των μοτέρ; Το Skysensor μου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Αλλά για τη δική σου περίπτωση δεν έχω καταλάβει αν έχεις το Skysensor ή όχι.ΦιλικάΚώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 Δεν εχω το SS2K PC, αλλα για τα θεματα που συζηταμε δεν θα πρεπει να παιζει ρολο. Ενα οποιδηποτε αξιοπρεπης controller ειναι αρκετος, τα προβληματα που βλεπεις ειναι μηχανικα κυριως. Μονο αν ειναι δομικά λαθος ο σχεδιασμος του controller (συμβαινει καμια φορα, ακομη και σε ονοματα) θα σου βγαλουν προβληματα τα ηλεκτρονικα.Πχ αυτο που λεω για το stiction στην δικια μου δυστηχως δεν διορθωνεται με παραμετρους στον controller, το εχω δοκιμασει και αυτο. Απλα καποια στιγμη θα πρεπει να λυσω το DEC και να δω πως καθεται το worm σε σχεση με το worm wheelΠιστευω και εγω οτι εισαι κοντα να την φερεις σε πολυ καλη κατασταση για αστροφωτογραφιση αξιωσεων (για παρατηρηση ή wide field αστροφωτογραφηση φυσικα ειναι μια χαρα και ετσι)
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Προσπαθώντας να πειραματιστώ και πάλι εχθές το βράδυ με την GP, αφού πρώτα ολοκλήρωσα τη συντήριση της, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το PHD guiding. Τα βήματα ήταν τα εξής1) χονδρική πολική ευθυγράμιση χωρίς να βλέπω τον πολικό.1) One star alignment στον αστέρα pollux.2) Ξεκίνημα του PHDguiding Στην επισυναπτόμενη εικόνα μπορείτε να δείτε τις κινήσεις της στήριξης πριν ξεκινήσει η οδήγηση.Λίγα δευτερόλεπτα μετά την οδήγηση, ο οδηγητικός αστέρας 'φεύγει' από το κέντρο και το PHD guiding τα 'χάνει'.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το PHD guiding; Προσπαθώ να καταλάβω τι έφταιξε.. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Καλημερα,μηπως μια καλη πολικη θα σου λυσει τα προβληματα? μου εκανε τα ιδια το phd και διαπιστωσα οτι "εκατσε" λιγο το ενα ποδι του ξυλινου τριποδα οποτε χαθηκαν και αλφαδιασμα και πολικη. μολις ξαναεκανα drift δουλεψε κανινικα.οποτε κανε μια βραδια μια καλη πολικη να δεις αν τουλαχιστον φταιει αυτο
roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Προς ποια κατευθυνση "εφυγε" ; Μηπως στο DEC ; Τι εχεις στο DEC guiding mode και DEC algorithm ;
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Περιγράφω πιο αναλυτικά τη διαδικασία του calibration. Αρχικά ο οδηγητικός αστέρας κινείται W και μετά EΤο PHD εμφανίζει το μήνυμα "cleaning DEC backlash"Στη συνέχεια ο αστέρας κινείται NΌταν είναι να κινηθεί S μετά δεν το κάνει.. Σταματώ το PHD και ελέγχω το DEC μοτέρ. Βλέπω ότι υπάρχει αρκετό backlash.Ένας αστέρας αργεί να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση...Ρυθμίζω μέσω του skysensor την τιμή του DEC backlash στο 300 Επαναλαμβάνω το PHD calibration. Ο οδηγητικός αστέρας αυτή τη φορά κινείται κατά S.Ξεκινάει η οδήγηση και βλέπω ότι ο αστέρας μετά από λίγα δευτερόλεπτα φεύγει προς τα S από το πράσσινο τετραγωνάκι του PHD. Δηλαδή 'φεύγει' κατά DEC..To DEC guiding mode είναι σε "auto" και DEC algorithm "Resist Switching" Πρέπει να έγιναν όλα αυτά λόγω κακής πολικής ευθυγράμμισης ή λόγω backlash στο DEC.. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2012 Το θέμα ειναι οτι πρεπει να ελαχιστοποιησεις το backlash, το να βαλεις τιμη 300 στο χειριστηριο δεν ειαι πανακια. Δοκιμασε παντως αυτο : 1) Πριν ξεκινησεις κουνα με το χειριστηριο λιγο προς N μεχρι να το δεις να πηγαινει λιγο "πανω"2) Αγνοησε το οτι δεν θα κουνηθει στο S κατα το calibration3) Βαλτο να κανει guiding πχ προς N μονο, οχι auto. Παρατηρησε προς τα που ειναι το drift στο DEC. Αν το PHD πχ επιμαινει να δινει εντολες προς Ν τοτε σταματα το guiding και πηγαινε πες του να κανει guiding προς εκει. Παντως οχι auto αν εχεις υπερβολικο backlash4) Ξαναξεκινα το guiding και δωστου λιγο χρόνο να ερθει στα ισια του - λογικά θα εισαι ενταξει Αυτα αν το προβλημά σου ειναι το backlash και δεν μπορεις να το διορθωσεις μηχανικα. Αλλιως μπας και ειναι κατι αλλο; πχ γλυστραει το φρενο και μαζι ολος ο αξονας ;
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2012 Ανεβάζω τα νέα αποτελέσματα ύστερα από καλή πολική ευθυγράμμιση και 3-star alignment αυτή τη φορά. Το μοτέρ RA με τον ατέρμονα δουλεύουν μια χαρά όπως βλέπετε και δεν τα ξαναπειράζω.Νομίζω χρειάζεται ένα fine tuning ακόμα στον μοτέρ DEC και στον αντίστοιχο ατέρμονα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Προτάσεις δεκτές για το DEC.. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2012 Ξέχασα να πω ότι δεν αντιμετώπισα προβλήματα με το PHD guiding αυτή τη φορά! “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα