roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2012 Αυτην την φορα εχεις αξιοπρεπη αποτελεσματα. Θα κανω την υποθεση οτι αν το ψαξεις ακομη λιγο θα εχεις και ακομη καλυτερα.Αλλα ισως για αυτο που θες να κανεις να μην χρειαζεται παραπανω ;
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2012 Αυτό που θέλω να κάνω είναι παράλληλη φωτογράφιση με την Canon EOS 450d + Canon EF 200mm f/2.8L με χρόνους 5-10 λεπτά χωρίς αστρογραμμές.Θα κάνω τις δοκιμές μου ελπίζοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα κάμψης.Όταν είμαι έτοιμος θα ανεβάσω ένα δείγμα της δουλειάς για συζήτηση αν χρειαστεί.Και όλα αυτά γιατί ο Πάρνωνας πλησιάζει και θέλω πολύ να είμαι εκεί τον Ιούλιο ) “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Nikos11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Φιλε μου, Καταλαβαινω οτι αυτη η κουβεντα εγινε καιρο πριν αλλα την ακολουθησα λιγο και ηθελα να σου πω οτι κατα την γνωμη μου ταλαιπωρεισαι αδικα. Πιστευω οτι ολα τα προβληματα σου πηγαζουν απο την ευθυγραμιση που κανεις. Το PHD μπορει να οδηγησει την βαση μονο αν ειναι ευθυγραμισμενη μεσα σε λογικα πλαισια. Αν ,οπως καταλαβα, εκανες την ολη διαδικασια απο την βεραντα χωρις να βλεπεις τον πολικο, θα εισαι πολυ εξω απο τα λογικα πλαισια, που ανεφερα παραπανω. Μια ενδειξη οτι η ευθυγραμιση ειναι λαθος ειναι οταν το Dec στο PHD φευγει εντελως εκτος οριων και το προγραμμα αδυνατει να την οδηγησει. Για ψαξτο λιγο το θεμα αυτο. Παρε την βαση καπου αλλου και ξανακανε την ολη διαδικασια. Νικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα