Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ζητείται για αγορά o ορθοσκοπικός Baader Genuine Ortho 12.5mm (BGO).

Αν τον έχει κάποιος και θέλει να τον αποχωριστεί μιας και έχει απαίσια οπτικά, μικρό πεδίο, μικρό eye-relief :cheesy: και είναι όμως σε άριστη κατάσταση (τα οπτικά οπωσδήποτε!), ας μου στείλει ΠΜ ή email στο sentinel10@vivodinet.gr

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Τάσος

e-bp-go-12-2_2_1_1.jpg

2404212.jpg

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η αγγελία κλείνει!!

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Επειδή η μεγέθυνση δεν είναι και τόσο μεγάλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Barlow και να έχεις το σχετικά καλό eye relief σε μεγέθυνση 240x. Με τον Powermate δεν βλέπω πτώση στην ποιότητα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Θα τον δοκιμάσω και έτσι σίγουρα... =P~ Θα τον συγκρίνω γερά με τους υπόλοιπους που έχω, με και χωρίς barlow 2x.

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά τον 12.5mm, τον θέλω κυρίως για να βλέπω να διακρίνονται πεντακάθαρα τα περιφερειακά αστέρια των σφαιρωτών στη μέτρια μεγέθυνση των 120x. Για τις μεγάλες μεγεθύνσεις σε πλανήτες, αναλαμβάνουν καθήκοντα και οι άλλοι που έχω, ο UO HD 6mm (250x) και ο XO 5mm (300x).

Δημοσιεύτηκε
Ναι, δοκιμάζοντας πρόσφατα και τον BGO 18mm έμεινα άφωνος από την ευκρίνεια...χάσιμο!! :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης