minaskar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Καλησπέρα, Σκέφτομαι φέτος το καλοκαίρι να πάω στο 13ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας στις 2-6 Ιουλίου, http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=16408 αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει σε πια βαθμίδα να πάω? Είμαι μεταξύ 2ης(προχωρημενη) και 3ης(ανωτερη), επίσης να σας πω ότι είμαι 17 χρονών φέτος τελείωσα την Β' Λυκείου, παρόλα αυτά εχω κάποια εξοικιωση με τα μαθηματικά της 3ης Λυκείου (Ολοκληρωματα, Παραγωγους, Μιγαδικους) λογω προσωπικής ενασχόλησης με αυτα στον ελεύθερο μου χρόνο. Επίσης είμαι εξοικιωμένος με θεωριες κβαντομηχανικής που δεν διδασκονται στο Λυκειο. (Αρχη αβεβαιοτητας, Κυματοσυναρτησεις, Κυματα Πιθανοτητας, Υπερθεση Καταστασεων κ.α) Πιστεύεται οτι θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στο επίπεδο της 3ης(ανωτερης) βαθμίδας? Τι μου προτείνεται να κάνω? Υ.Γ. Ποιοι άλλοι σκέφτεστε να πάτε? Φιλικά,Μηνάς I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Συνήθως η 3η Βαθμίδα (Ανώτερη) απευθύνεται σε φοιτητές θετικών επιστημών ή πολυτεχνείου..Την τελευταία φορά που παρακολούθησα το Θερινό Σχολείο Αστρονομίας (2009) δεν ήταν τόσο δύσκολη ώστε να μην παρακολουθείται από τελειόφοιτους Λυκείου. Όσο αναφορά την περίπτωση σου, θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Θερινού.. Να δεις στο περίπου τι θα διδαχθεί και μετά αν έχεις κάποια απορία πάλι, εδώ είμαστε
stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Πάνε στην 3η βαθμίδα, για το επίπεδο σου θα είναι χαλαρά. Αν πας σε κάποια μικρότερη μπορεί να ξενερώσεις. Δικιά μου άποψη πάντα... twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
minaskar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησείς σας, bellatrix & stefanos-mavros, ξερετε ποτε περιπου βγαινει το προγραμμα? Φιλικά,Μηνάς I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2012 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησείς σας, bellatrix & stefanos-mavros, ξερετε ποτε περιπου βγαινει το προγραμμα? Φιλικά,Μηνάς Μιας και φέτος το Θερινό σχολείο γίνεται στις 2-6 Ιουλίου, υπολόγισε περίπου μέσα με τέλη Ιουνίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα