roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2012 Για σας, χτες εκανα εγκατασταση στην Vixen GPD2 το Syscan upgrade, αλλαζοντας μοτερ, χειριστηριο κλπ. (ναι, εγω φταιω για την καταιγιδα ). Ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος απο οτι εχω δει μεχρι τωρα. Εχω μια απορια (βασικα εχω πολλες ) και περιμενοντας να εγκριθει η συμμετοχη μου στο group στο Yahoo ειπα να ρωτησω μηπως το ξερει κανεις : Οταν περνω τα advance settings στο eqascom, εχει ενα Type. Εκει μου δινει μονο 3 τυπους (2 για eq6 και ενα heq5) και στις δυο περιπτωσει με λαθος συνολικα βηματα και βηματα ανα ατερμονα για εμενα. Απο το http://eq-mod.sourceforge.net/reqindex.html επιβεβαιωνω οτι ειναι ετσι μιας και : (η EQ5 εχει ιδια χαραχτηριστικα με την Vixen γαρ κλωνος) EQ5 with Synscan Upgrade 144 704:1 4505600 31288.89 0.287642 32 HEQ5 with Synscan upgrade 135 705:1 9024000 66844.44 0.143617 64 το eqascom χτες που το δοκιμαζα ειχε αυτα του HEQ5. Αλλα δεν βρισκω τροπο να του προσθεσω μια custom βαση (και ας εχω κανει τικ στο support custom mounts) και να του βαλω το αδικα μου. Παιζει ρολο ; (φανταζομαι οτι ναι)Πως το αλλαζω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα