Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2012 Και εναλλακτικα συνεστησα τη UPS σε οποιον εχει προβλημα. Επισης υπαρχει και η Fedex με γραφεια στην Ελλαδα. Φίλε Κυριάκο, καλώς ήρθες στο Astrovox! Κοίτα, μπορεί τα 2 κούριερ που ανέφερες να είναι μια ιδανική λύση για εντός ΗΠΑ, όμως σε διεθνείς αποστολές όπως π.χ. από ΗΠΑ σε εμάς εδώ, αποτελεί καθαρή τρέλα το να επιλέξεις έναν από αυτούς. Το τι θα περάσει όποιος το επιχειρήσει με τα κόστη και την γραφειοκρατεία για τον εκτελωνισμό ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!! Δεν είναι τυχαίο που όλοι το απορρίπτουμε, οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά με τα λεφτά που ζητάνε. Αν μάλιστα δεχθείς εσύ να κάνεις τον εκτελωνισμό αντί για αυτούς, θα κάνεις βόλτα το μισό αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" να μαζεύεις υπογραφές! Το παραπάνω μου το έχει διηγηθεί φίλος μου, που έκανε το λάθος να επιλέξει UPS/FeDex και το άκουσα από πρώτο χέρι..μιλάμε για απίστευτη ταλαιπωρία. Προσωπικά ύστερα από δεκάδες αγορές από ΗΠΑ με USPS Priority Mail International μέθοδο και tracking number, δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ πακέτο! Δεν βλέπω το λόγο γιατί να πρέπει ξαφνικά να χάσω την εμπιστοσύνη μου σε αυτό. Το κλειδί είναι να έχεις tracking ώστε να ξέρεις που είναι το πακέτο σου. Μου έχει τύχει να καθυστερήσει (λόγω καλοκαιριού - Αύγουστο) αλλά όχι να χαθεί. Ακόμη και τότε το ότι είχα tracking number με έσωσε...το βρήκαν οι άνθρωποι, εντοπίστηκε, με ενημέρωσαν και τέλος. Κοντολογίς, μην διανοηθείτε να αγοράσετε τίποτα αν δεν εξασφαλίσετε ότι θα έχει USPS priority με tracking ή το Global Express (πιο ακριβό) πάλι με tracking. Για όποιον επιλέξει έναν από τους courier για αγορές εκτός Ευρώπης και αποστολές εντός Ευρώπης..ένα έχω να ευχηθώ, καλή τύχη, κουράγιο, προμηθευτείτε χάπια για τα νεύρα σας και έχετε μπόλικα λεφτά στο πορτοφόλι σας... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Kiriakos1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2012 Και εναλλακτικα συνεστησα τη UPS σε οποιον εχει προβλημα. Επισης υπαρχει και η Fedex με γραφεια στην Ελλαδα. Φίλε Κυριάκο, καλώς ήρθες στο Astrovox! Κοίτα, μπορεί τα 2 κούριερ που ανέφερες να είναι μια ιδανική λύση για εντός ΗΠΑ, όμως σε διεθνείς αποστολές όπως π.χ. από ΗΠΑ σε εμάς εδώ, αποτελεί καθαρή τρέλα το να επιλέξεις έναν από αυτούς. Το τι θα περάσει όποιος το επιχειρήσει με τα κόστη και την γραφειοκρατεία για τον εκτελωνισμό ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!! Δεν είναι τυχαίο που όλοι το απορρίπτουμε, οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά με τα λεφτά που ζητάνε. Αν μάλιστα δεχθείς εσύ να κάνεις τον εκτελωνισμό αντί για αυτούς, θα κάνεις βόλτα το μισό αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" να μαζεύεις υπογραφές! Το παραπάνω μου το έχει διηγηθεί φίλος μου, που έκανε το λάθος να επιλέξει UPS/FeDex και το άκουσα από πρώτο χέρι..μιλάμε για απίστευτη ταλαιπωρία.... Τασο ευχαριστω για το καλωσορισμα. Εφ οσον το λετε ετσι θα ειναι καμμια αντιρρηση. Εγω απλα σκεφτηκα να ριξω μια εναλλακτικη στο τραπεζι και τιποτα αλλο. Δεν δουλευω γι αυτους. Κακως μπλεχτηκα σε ενα θεμα που δεν θα επρεπε να με προβληματιζει στη πρωτη μου επισκεψη εδω, που αντι να κοιταω να μαθω τα τεχνικα που εχω βαθυ σκοταδι, ασχολουμαι με τα μεταφορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα