Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Το τηλεσκοπιο εχει απο τη ''μανα''του φακους 25 και 10mm ενα προσοφθαλμιο ευθυγραμισης κατοπτρου .Ο ερευνητης ειναι 9χ50.Φοραει φωτοχιτωνιο το οποιο του το εχω φτιαξει εγω.Στη βαση του τηλεσκοπιου απο κατω του εχω βαλει 3 ροδες ωστε να μεταφερεται ευκολα οταν παταει σε τσιμεντο η σε δρομο,αυτο δεν επηρεαζει την αστροπαρατηρηση γιατι η βαση του εναι αρκετα στιβαρη και δεν διημιουργει προβλημα

Το τηλεσκοπιο ειναι σε αρκετα καλη κατασταση θα'λεγα τοση ωστε να συγκινει τον παρατηρητη σε σκοτεινους ουρανους και να τον αφηνει....αναυδο σε μερικες περιπτωσεις,θα το γνωριζουν εξαλλου αυτο οι κατοχοι 12'' τηλεσκοπιου.Ο λογος που το πουλαω ειναι φυσικα η αναβαθμιση η....τελικη

Τιμη 650 ευρω

τηλ.6999700435

Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
Δημοσιεύτηκε

καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να μου πεις αφου δεν ειμαι και πολυ γνωστης του αντικειμενου

ποια ειναι η τιμη καινουργιου?

εχω ενα τηλεσκοπιο της πλακας το ειχα παρει 90 απο τα lind ποση μεγαλη θα ειναι η διαφορα σε σχεσει με το δικο μου? και νομιζω υπηρχε μια καλυτερη εκδοση που ηταν με χειριστηριο?

ευχαριστω

κρητικος.

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα το δικο μου καινουργιο κανει στα 1049 ευρω απο το πλανηταριο

Συγκριση μ'αυτο του Λιντλ σχεδον...δεν υπαρχει αφου το δικο σου το πολυ να ειναι λιγο πιο δυνατο απ τον ερευνητη του δικου μου ηλεσκοπιου παντως η δυναμη του υπερεχει καθαρα εξω απο Αθηνα σε σκοτεινους ουρανους

Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης