panagiotisky Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Καλησπέρα....εχω παραγγείλει εδώ και 20 μέρες ενα software για το τηλεσκοπιο( να το συνδέω στο Pc).H εταιρία αποστολής είναι η USPS. Στο site της πατάω το Label Number και μου λέει μονο ποτε έφυγε απο εκει. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να εντοπισω το πακέτο? Υπάρχει καποιος αντιπροσωπος της USPS στην Ελλάδα? Αναμνήσεις απο το μέλλον
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Πήγαινε στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ κ βάλε αυτό το νούμερο εκεί που λέει Track and Trace. PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
panagiotisky Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 αυτο το εχω κανει.... Λεει οτι δεν υπαρχει πακετο με αυτο το κωδικο. Πηρα και στα κεντρικα των Ελτα και τους το ειπα. O κωδικος μου αρχιζει απο L J ..... και μου ειπαν οτι τετοιος κωδικος δε φαινεται στο συστημα και οτι θα πρεπει να παρω αυριο στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου για να μου πουν μηπως εχει παει εκει. Αναμνήσεις απο το μέλλον
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 Αν ο κωδικος αρχιζει απο L τοτε ειναι απλο ταχυδρομειο (1st class International). Δεν εχει tracking, και μην ψαχνεις για "αντιπροσωπο της USPS": το κρατικο τους ταχυδρομειο ειναι και εδω τα παραλαμβανει ο ΕΛΤΑ. Hint1: Αν και δεν υπαρχει tracking, πηγαινε στο https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input και βαλε το νουμερο. Το λιγοτερο θα σου πει αν ειναι σωστο το νουμερο και ποτε παραληφθηκε απο τα USPS. Hint2: το καλοκαιρι, και ιδιως κοντα στον Αυγουστο, οι καθυστερησεις στην παραδωση ειναι συνηθισμενες. Hint3: αλλη φορα κοιτα αποστολη με priority International (θα ερθει ΕΛΤΑ συστημενο και θα εχει tracking) ή για μεγαλα δεματα με EMI (Express Mail International, θα ερθει στα πορτα-πορτα του ΕΛΤΑ). και υπομονη. Υπαρχει παντα η πιθανοτητα να χαθει αλλα μην απογοητευεσαι απο τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα