Jump to content

Celestial dream (time lapse)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με χαρά σας παρουσιάζω τη 2η προσπάθειά μου με την τεχνική "Time lapse photography". Βάλτε δυνατά τον ήχο και επιλέξτε 1080p και full screen για μέγιστη ποιότητα. Έχει πολύ νυχτερινό ουρανό, απολαύστε το...

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Εντυπωσιακό Μάνο συνέχισε έτσι :cheesy:
I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Μπράβο Μάνο!! Εντυπωσιακό!!

Συγχαρητήρια!

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Σύνδεσμος για σχόλιο

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα :D Πολύ καλή δουλειά! Πάντως παρατήρησα πως αγαπάτε πολύ την ποδηλασία :D

Αναμένουμε για τα επόμενα :)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Μάνο κατάφερες και ξεπέρασες τον εαυτό σου.... (την πρώτη σου προσπάθεια εννοώ). Εκπληκτική δουλειά....απίστευτες εικόνες...υπέροχη μουσική... Καταννοώ ότι για να προκύψει αυτό το μικρό αριστούργημα χρειάστηκαν πολλές ώρες προετοιμασίας, παρατήρησης και πολλές μα πάρα πολλές ώρες λήψεων και καταπόνησης του εξοπλισμού σου. Εκτός αυτών, ήσουνα πάντα συνεπείς σε όλα τα αστρονομικά ραντεβού. Το αποτέλεσμα κινείται σαφώς σε επαγγελματικά επίπεδα..... Ευχαριστώ που μοιράζεσαι το αποτέλεσμα μαζί μας..... Και πάλι πολλά ΜΠΡΑΒΟ!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Σας ευχαριστώ παιδιά, μια ράγα μου λείπει βέβαια. Εντωμεταξύ προσπαθώ κάθε λήψη να είναι όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα, το αποτέλεσμα βέβαια αυτό που βγήκε τώρα μου φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα δεμένο γιατί αλλάζουν πολύ άτακτα οι λήψεις χωρίς κάποια συνέχεια. Anyway :) :)
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης