OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΟΙ ΠΕΝΤΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΞΕΝ VC200L..ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟ ΣΚΑΙΓΟΥΟΤΣΕΡ 10ΙΝ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ VIXEN 200RSS ,ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΞ ,ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΚΟΜΗΣ 700 ΕΥΡΩ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΗ Q6SKYSCAN ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 700 ΕΥΡΩ!!συντομα φωτο. Προσοφθάλμιοι PENTAX XW 7 k PENTAX XW 10 Δεν χρησιμοποιήθηκαν ΠΟΤΕ.Τιμή χχμμ....220 Ε. ΕπίσηςΤηλεσκόπιο SKYWATCHER 10 in F/5Eλαφρως χρησιμοποιημένο κ δυο entry level προσοφθάλμιοιΤιμη....340 Ε. EπίσηςΠΡΟΣΟΧΗ!!Τηλεσκόπιο VIXEN VC200L Δεν χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ!Στην φωτογραφία φαινεται η κλειστή κούτα του.Τιμή....χμμ..οχι 1000+..οχι 900+......870Ε!! ΤΗΛ 6970145947 ή αφήστε μυνημα να σάς καλέσω εγώ.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Μιλήσαμε στο τηλ. πριν 10 λεπτα για τον 10άρη pentax.Ευχαριστω,Ηλίας.
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Ναι Ηλία.Ωραίο αβαταρ Νασαι καλά.
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 O PENTAX XW 10 πωλήθηκε!Καλορίζικος Ηλία!Παιδιά καλύτερα αυτές τις μέρες όχι μυνήμα,μα κλήση στο κινητό!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 Πριν λίγο παρέλαβα τον 10άρη Pentax. Άψογο πακετάρισμα, άριστη επικοινωνία, "αστραπιαία" αποστολή ΠΡΙΝ προλάβω να στείλω τα χρήματα!!! Όσο για το ίδιο το προσοφθάλμιο... εντελώς καινούργιο και σφραγισμένο στο κουτί του!Ευχαριστώ και πάλι για όλα! Καλή τύχη και καλή συνέχεια με την αγγελία σου! ΥΓ. Το avatar είναι από το εξώφυλλο ενός παλιού και απολαυστικού ως προς το ύφος και τη γραφή βιβλίου-οδηγού για αρχάριους αστρονόμους, το The Light-Hearted Astronomer του Ken Fulton. Ήταν από τα πρώτα βιβλία που με βοήθησαν να βρω το δρόμο μου στο χόμπυ
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 O PENTAX XW 7 πωλήθηκε!Νίκο καλορίζικος!Ο Ηλίας ενθουσιάστηκε,ελπίζω κ εσυ σύντομα! Εχει μείνει ο οπτικός σωλήνας,σχεδον μισοτιμής!!!
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 To VC200L είναι στην κατασταση του ΡΕΝΤΑΧ που παρέλαβε ο Ηλίας και δευτέρα παραλαμβάνει ο Νικος......περιμένω τηλ..ευκαιρία!Το Σκαιγουοτσερ..περιμένει επίσης!
PeakNick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Σημερα παρελαβα τον XW 7. Ισχυει οτι ανεφερε ο Ηλιας παραπανω. Ο φακος οντος καινουργιος,συσκευασια και συνενοηση αψογη.Γιωργο ευχαριστω .
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Xaiρωμαι Νίκο κ ευχαριστώ!Προσπαθησα την συσκευασία να την κάνω..booletproof..Σειρά μου τώρα να βρώ φακούς διότι δεν έχώ!
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2012 Xpήσιμες πληροφορίες για το τηλεσκόπιο! The VC 200L Reflector is an 8" f/9.0 highly corrected, highly specialized telescope for astro imaging. Vixen's unique catadioptric design features a high precision sixth order aspherical primary mirror, a convex secondary mirror and triplet corrector lens. VISAC is an abbreviation for Vixen's Six-Order Aspherical Cassegrain. The primary mirror is held by a retaining ring, instead of hooks, to decrease flare and enhance contrast. The VISAC System provides high-definition star images to the edge of a wide viewing field and offers exceptionally outstanding performance in astrophotography. Even at the edge of the 35mm film format (larger CCD chips) stars are sharp (smaller than 15 micrometers). This is smaller than the resolution of fine quality CCD cameras, which means that the telescope does not limit the image quality. With its elaborate aspherical optical design, it achieves excellent image correction throughout the large illuminated field. (42mm diameter fully illuminated) Επίσης!http://www.vixenoptics.com/userimages/drew/Drew_Sullivan.html
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Nίκο.Τα ΕΛΤΑ ακόμη να μου δώσουν τα χρήματα που έβαλες Δευτέρα!Μιλάμε για αστρονομικές ταχύτητες!
PeakNick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Περίεργο μου φαίνεται. Σε έχουν ειδοποιήσει ή όχι ?
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Akόμη!Μου είπαν ότι αργούν αυτες οι συναλλαγές κ μάλλον θα έρθουν δευτέρα!Αν γίνει έτσι θα έχει πάρει 6 μέρες η διαδικασία!
PeakNick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Μίλησα και εγώ σήμερα μαζί τους μου έιπαν ότι μπορεί να αργήσει λίγο, είναι και θέμα ταχυδρόμου . Τι να πώ !!
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Και με ACS Courier να κάνατε τη συναλλαγή, πάνω από μια εβδομάδα θα χρειαζόσαστε για να πάρετε το ποσό της αντικαταβολής. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 Μία εβδομάδα.. Θυμάμαι μλια φορά μία παραγγελία απο Αμερική ήρθε σε 5 μέρες!
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 Nίκο τα χρήματα έφτασαν δευτέρα.Κατα τύχη τα πήρα γιατί η υπάληλος μου είπε ότι δεν ήρθαν κ ευτυχώς ρώτησα τον διευθυντή ο οποίος ,εψαξε κ μου είπε οτι ήρθαν σήμερα,δευτέρα δηλαδη!Αυτα απο εδω να τα βλέπουν κ οι υπόλοιποι!
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Το SKYWATCHER 10 in....... νεα τιμή στα 300 ευρω!
rofos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 εχεισ πμ JUST FOR FUN......
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Eυχαριστώ Αγγελε για την πληροφορια!Μια βδομαδα περίπου με αcs ή με ταχυμεταφορές -αργοπληρωμες ΕΛΤΑ!
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2012 Ηλία πολλα λάθη κάνεις τελευταια....μήπως ερωτεύτηκες......τον PENTAX?
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2012 Πληροφοριακά ,τα οπτικά VIXEN ,στα ιαπωνικά BIKUSEN,κατασκευάζωνται εδώ (φωτο)Το όνομα προέρχεται από το τέταρτο ελάφι που έλκει το άρμα του αη Βασίλη
ramius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για το Visac. Σας κάλεσα στο τηλέφωνο, από το νούμερο 6948244066. Το όνομά μου είναι Δημήτρης και θα δοκιμάσω να σας βρώ και το απόγευμα. Ευχαριστώ. Δημήτρης Κωστόπουλος
OMOTESANDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2012 MONO TO SKYWATCHER EINAI ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΙΑ!300 ΕΥΡΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα