Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Λοιπόν, θέλω να κάνω μια παραγγελιά από το Amazon(όπως λέει και ο τίτλος) και θέλω να μου πείτε πως είναι το κατάστημα αυτό από θέμα αξιοπιστίας, κόστος μεταφορικών στο περίπου, τρόπος αποστολης και γενικώς της κριτικές σας.το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι το εξής http://www.amazon.de/Skywatcher-UWA-Okular-6-mm/dp/B0017GXGAW/ref=pd_cp_ce_1 . Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
takis63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Έχοντας ψωνίσει πολλές φορές απο τα amazon.com & amazon.co.uk έχω μόνο θετικότατες εντυπώσεις. Τα πράγματα έρχονται γρήγορα, με λογικό κόστος μεταφορικών και σε πολύ καλή συσκευασία. Και μερικές φορές που ζήτησα αλλαγή για χαλασμένα cd & dvd μου τα αντικατέστησαν χωρίς δικά μου έξοδα. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Τρόπος πληρωμής? πιστωτική?(ρωτάω γιατί δεν έχω) Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
takis63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Εγώ πληρώνω πάντα με πιστωτική κάρτα. Είτε με απευθείας χρέωση είτε μέσω paypal. Στα πολλά χρόνια που το κάνω δεν αντιμετώπισα ποτε κάποιο πρόβλημα. Προχώρησε άφοβα με την πιστωτική σου κι αν δεν έχεις πήγαινε σε μια τράπεζα να βγάλεις μία. Αν πάλι θές μπορείς να επιλέξεις μια προπληρωμένη κάρτα για περισσότερη ασφάλεια. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
panos - LX12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Σύμφωνο με τον Τάκη και θα προέτρεπε προπληρωμενη και πληρωμές μέσω PayPal . Υπάρχει ειδικό τμήμα παραπόνων το οποίο αφού ελέγξει την υπόθεση και την κλείσει σου επιστρέφει τα χρήματα .Τρεις φορές έχω εναντιωθει σε προβληματικό προϊόν και τις τρεις Πήρα επιστροφή χρημάτων . ... αντικρίζοντας το σύμπαν , αντιλαμβάνεσαι τη θέση σου .. και συνάμα , πόσα ακόμα να ψάξεις ...με την αβίαστη μελέτη Του .. χωρίς αγκυλώσεις , ιχνηλατείς στις εσχατιες του πεπερασμένου απείρου Σου ... www.spartastronomy.gr
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Εμένα η συμβουλή μου και θα στην πω μια φορά είναι να μην τον πάρεις! Το πρόβλημα που έχει να μαυρίζει το πεδίο (kidney beaning) αν δεν ειναι εντελώς κεντραρισμένο το μάτι σου είναι πολύ εκνευριστικό! Προτιμότερος ένας απλός plossl που τουλάχιστον το πεδίο το βλέπεις όλο άνετα! Ούτε βαθύ ουρανό ούτε πλανήτες θα βλέπεις με αυτόν καλά. Αν στενεύεσαι οικονομικά περίμενε γιατί κάθε τόσο βγαίνουν μεταχειρισμένοι προσοφθάλμιοι διαμάντια εδώ μέσα. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Celestron Ultima 18mm και τον Kasai Erfle 16mm που πήρα πρσφατα που είναι ΑΡΙΣΤΟΙ! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Από Amazon αγοράζεις άφοβα όσον αφορά ασφάλεια, εξυπηρέτηση και πιθανά προβλήματα. Να ξέρεις, πάντως, ότι δε στέλνουν Ελλάδα τα πάντα. Ενώ βιβλία, CD κτλ στέλνουν όλα τα Amazon στην Ελλάδα, ηλεκτρονικά και φωτογραφικά στέλνει το αγγλικό αλλά όχι το αμερικάνικο. Δεν ξέρω για το γερμανικό. Επίσης, στο Amazon πλέον πωλούνται είδη όχι μόνο απευθείας από το Amazon αλλά και από συνεργαζόμενους πωλητές που πουλούν μέσω του καταστήματος του Amazon. Εκεί μπορεί να ισχύουν διαφορετικά δεδομένα ως προς το αν και τι στέλνουν Ελλάδα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
garvanit Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2012 Επειδή έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το Βρετανικό Amazon η εμπειρία είναι πολύ θετική σε κάθε αγορά μου. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 15-20 ημέρες - αν δεν επιλέξεις κάποια ακριβή υπηρεσία αποστολής - και μια φορά που είχα πρόβλημα με την παραλαβή ενός βιβλίου μου έστειλαν άλλο χωρίς πολλά πολλά. Όσον αφορά το κόστος των μεταφορικών και το αν το προϊόν που θα επιλέξεις έρχεται στην Ελλάδα αυτό θα το μάθεις πριν ολοκληρώσεις την αγορά σου αφού το σύστημα του eshop που διαθέτουν σε ενημερώνει εφόσον κάποιο προϊόν δεν έρχεται στην Ελλάδα και για εκείνα που έρχονται σου δίνει κόστος μεταφορικών.
Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 Αν παραγγείλω ένα προϊόν 124-160 ευρώ και 1-2 κιλών πόσο θα πληρώσω περίπου αν το πάρω από Amazon Aμερική? Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 Μπορείς να το δεις από το ίδιο το Amazon αν αρχίσεις τη διαδικασία της παραγγελίας, χωρίς να χρειαστεί να την ολοκληρώσεις. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα