pitsosds Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Στη σελίδα 170 του βιβλίου Nightwatch περιγράφεται, η κατασκευή ενός αυτοσχέδιου παρακολουθητή με ένα φωτογραφικό τρίποδα και μερικά φθηνά υλικά. Έχεις προσπαθήσει κάποιος από εσάς, να τον κατασκευάσει ώστε, να μου δώσει ορισμένες συμβουλές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Δες εδώ σχετικό παλαιότερο θέμα. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3641&highlight=barn ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
songless_bird Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Και εγω ξεκινησα να φτιαχνω ενα αλλα οχι το απλο. Δεν εχει να κανει με το αν θα του βαλω μοτερ ή οχι, αλλα κατασκευαζω ενα με δυο βραχιονες. Θα το βρεις ως barn door double arm type 4. Δινει μεγαλυτερη ακριβεια και μπορεις να εχεις χρονους εκθεσης πανω απο τα 10 λεπτα που δινει το απλο σχεδιο (πανω και απο 60 απο οσο εχω διαβασει). Οδηγιες βρηκα εδω καθως και εδω για τις διαστασεις των ξυλων. Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
pitsosds Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Δες εδώ σχετικό παλαιότερο θέμα. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3641&highlight=barnευχαριστώ
pitsosds Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Και εγω ξεκινησα να φτιαχνω ενα αλλα οχι το απλο. Δεν εχει να κανει με το αν θα του βαλω μοτερ ή οχι, αλλα κατασκευαζω ενα με δυο βραχιονες. Θα το βρεις ως barn door double arm type 4. Δινει μεγαλυτερη ακριβεια και μπορεις να εχεις χρονους εκθεσης πανω απο τα 10 λεπτα που δινει το απλο σχεδιο (πανω και απο 60 απο οσο εχω διαβασει). Οδηγιες βρηκα εδω καθως και εδω για τις διαστασεις των ξυλων.ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα