nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Εχθες στο stellarium ειδα οτι η κοιλιδα του δια θα ειναι εμφανη στις 7 το απογευμα, ετσι εστησα εξοπλισμο και δεν ειδα τελικα τπτ εκτος απο τις κλασικα νεφη. Σημερα που μπηκα στο πλανηταριο ειδα οτι η διαβαση ηταν στις 12 το βραδυ και το επιβεβαιωσα και απο cartes du ciel... Τελικα να εμπιστευομαι το stellarium η λεει οτι να ναι. Ειχα ρυθμισμενες ωρα, πολη κτλ... Επισεις βλεπω και οι θεσεις των δορυφορων ειναι λιγο διαφορετικες... εχω και τα 2 προγραμματα στην ιδια ημ/ωρα σταματημενα. Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One.
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Μόλις έλεγξα και εγώ. Το Stellarium την έδινε ορατή από 7 έως 10 το βράδυ άρα φαίνεται ότι δεν υπολογίζει καλά. Συνημμένη εικόνα από το Sky Safari για τα μεσάνυχτα που πέρασαν, φαίνεται να τα πάει καλύτερα στους υπολογισμούς. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Ναι και το ciel περιπου εκει την δινει... και εφαγα 1:30 ωρα στους 1 βαθμους... παγωσα. Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One.
aristotelis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Το εχω παρατηρησει και γω με Δια το stellarium...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα