Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Από Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2012, ημέρα Δευτέρα και για 1 εβδομάδα, ο γνωστός και πολύ ωραίος πλαστικοποιητής και πάλι διαθέσιμος! Αυτή τη φορά είναι σε Α4 μέγεθος, τον έχω ήδη σε παλαιότερη κάπως έκδοση και μπορώ να σας δηλώσω πως είμαι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος!!

Έχω πλαστικοποιήσει όλες τις σημειώσεις για αστερισμούς, φωτοτυπίες, μέρη από χάρτες και όχι μόνο!

Πλαστικοποιεί φανταστικά!

Μετά φυσικά δεν καταλαβαίνουν τίποτα από υγρασία, νερά κλπ.

Ακόμη και με λάσπες ή χώματα να λερώσετε τις πλαστικοποιημένες σημειώσεις, μπορείτε άνετα μετά να τις ξεβγάλετε κάτω από την βρύση! :mrgreen: \:D/ Το έχω κάνει!

Ότι καλύτερο μπορείτε να έχετε για να μείνουν άθικτα όλα αυτά στο πεδίο παρατήρησης και τις δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες για τα χαρτιά.

GR_72508_01_b.jpg

GR_72508_02_v.jpg

Κάνει και κρύα πλαστικοποίηση, αν και προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει μόνο την μέθοδο με την ζεστή.

Μια πολύ καλή και χρήσιμη αγορά για το χόμπυ μας και με κόστος πολύ μικρό.

ΜΟΝΟ 20 ΕΥΡΩ!!!

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_27839.htm

Μέγιστο μέγεθος πλαστικοποίησης: Α4

Περιστρεφόμενος διακόπτης, για ρύθμιση πάχους της διαφάνειας με άμεσο στοπ (ABS)

Πάχος πλαστικοποίησης: ζεστή: 80 - 125 Mikron, κρύα: max. 200 Mikron

Περιλαμβάνονται 30 διαφάνειες για ζεστή πλαστικοποίηση

3 χρόνια εγγύηση

Αξίζει μια μνεία στην εγγύηση του Lidl η οποία λειτουργεί άψογα. Αν χαλάσει κάτι σε αυτό που αγοράζεις, στο αλλάζουν χωρίς ερωτήσεις και μα μου σου του...μια διεύθυνση σου ζητάνε μόνο και σου έρχεται ταχυδρομικώς το καινούργιο προϊόν στο σπίτι, από Γερμανία και χωρίς καμία εννοείται επιβάρυνση!

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Πολύ χρήσιμος Τάσο, αλλά ...πόσο έχει δεν μας έγραψες!

(Το link δεν πάει κατευθείαν στο προϊόν και δεν συνέχισα το ψάξιμο.)

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Ενημέρωσα Στέφανε! 20 ευρώπουλα για ένα άριστο μηχανάκι.. :cheesy:

Το link κατευθείαν οδηγεί εκεί... απλά copy το έκανα. :?

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης