Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Καλησπέρα!Μόλις είδα στο Πλανητάριο Θεσ/νίκης (στο σάιτ, δηλαδή) ότι έχουν προσφορά αυτά τα κιάλιατα Celestron SkyMaster 15Χ70 για 99 ευρουλάκια ... Δείχνει να'ναι καλά (?) απ'ό,τι μπόρεσα να διακρίνω απ'τα χαρακτηριστικά τουςκαι σίγουρα πιο λογικά σε τιμή απ'τα χίλια και.. (γιατί όχι τηλεσκόπιο αν διαθέτει κανείς τέτοια λεφτά ... Μια που οι εποχές είναι δύσκολες, - και σίγουρα θέλει και τρίποδο, έτσι; - είπα να πάρω πρώτα τη γνώμη σας εδώ, αν κάποιος ξέρει να με βοηθήσει ή και καθοδηγήσει σ'αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στέλλα Εδώ και το λινκhttp://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=747 Ωχ... από παραδρομή το έβαλα στην κεντρική σελίδα ... Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Γειά σου Στέλλα. Μπορείς να δείς τέστ των κυαλιών αυτών στο παρακάτω λίνκ http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=15729 νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πολύ. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Τάκη!Πηγαίνω αμέσως να τσεκάρω το λινκ που μου έγραψες. Προσπάθησα μέσα απ' την Αναζήτηση να βρω κάτι, αλλά δεν βρήκα, είν' η αλήθεια ...Νέα, γαρ, εδώ στο Astrovox δεν τα έχω δει κι "όλα" - χεχε Να 'σαι καλά!Καλό απόγευμα! Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
giannis60 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Καλώς όρισες Στέλλα κι από μένα.Είναι πολύ καλά τα κιάλια που σκέφτεσαι ίσως να αποκτήσεις. Όμως έχουν και κάποια ελαττώματα.Είναι πολύ βαριά και επειδή είναι μεγάλα έχουν και μεγάλη μεγέθυνση. Επίσης κοστίζουν και 100 ευρό.Η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι πιο ελαφρύ και να κρατήσεις τα λεφτά σου για τηλεσκόπιο. Ακόμα κι αν αγοράσεις ένα από τα πιο φτηνά που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα (ένα νευτώνιο 114 ή 130 χιλιοστά επάνω στην ομολογουμένως τρεμάμενη ισημερινή EQ2) η διαφορά είναι συγκλονιστική.Αγόρασε κάτι σαν αυτά που ο φίλος μας ο Βράτολης βρήκε στα Lidl με 20 ευρό (εγώ έχω χρόνια τώρα τέτοια και δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη για κάτι καλύτερο) και κράτα τα λεφτά σου για κάτι καλύτερο σε τηλεσκόπιο. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Γεια σου Γιάννη και σ'ευχαριστώ! Όπως λες κι εσύ, κι αφού μόλις τώρα τέλειωσα το διάβασμα απ'την ανάρτηση του Κωνσταντίνου που μου'στειλε ο Τάκης, τελικά εκεί καταλήγω! Στα κιάλια των 20 ευρώ απ'το Lidl ...Αφού θα'ναι που θα'ναι χάλια - τουλάχιστον ας είναι και σ'αυτά τα λεφτά! χαχαχαχαχα(έχω μια εμπειρία στο τι εστί να'χεις καλά και κακά οπτικά - & ΔΕ ΛΕΕΙ) Για τηλεσκόπιο, έστω και πολύ μικρό/φτηνό, όπως μου το προτείνεις, έχω αρχίσει πράγματι να το'χω στο πίσω μέρος του μυαλού μου - μια που, παρόλη την δυσκολία των ημερών μας, ή ίσως κι εξαιτίας της (!)η παρατήρηση του ουρανού "είναι μεγάλο πράγμα"! Κι ούτε είμαι καινούργια σ'αυτό, κι ας μην έχω όργανα άλλα πέρα απ'τα μάτια μου!! Παρεμπιπτόντως - έχω δει από άλλες αναρτήσεις σου για τις εξαιρετικές κατασκευές που κάνεις και ... ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να'σαι καλά & Καλή Χρονιά! Στέλλα Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
giannis60 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Στέλλα με τα καλά σου λόγια οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα κολακευμένος και σ' ευχαριστώ πολύ. Όσο για τις αναρτήσεις μου στις κατασκευές θα αναρτήσω κι άλλες. Σιγά-σιγά όμως. Δεν τα πάω καθόλου καλά με το πληκτρολόγιο. Μού παίρνει δεκαπλάσιο χρόνο να γράψω κάτι από το να το κατασκευάσω!!!Όσο αφορά τους καιρούς που ζούμε έτσι είναι. Αυτοί θέλουν να καταντήσουμε όλοι ανεξαιρέτως εσταυρωμένοι του χώρου και σαν σηκώνουμε το κεφάλι μας ψηλά για να δούμε τα αστέρια να μας τυφλώνουν με εκτυφλωτικά φώτα πάνω από τα κεφάλια μας. Μόνο που μέσα σε όλα αυτά ξέχασαν μια μικρή λεπτομέρεια. Εμάς. Διότι βλέπεις εμείς και σκεπτόμαστε και βούληση έχουμε και πάνω από όλα καλή καρδιά. Α και να μη το ξεχάσω. Έχουμε και μία πολύ σημαντική γνώση. Ότι εκεί ψηλά στον ουρανό τ' αστέρια δεν είναι μόνα τους. Υπάρχουν και οι γραμμές που τα ενώνουν. Και ακριβώς αυτό είναι που τους τρελάνει. Κουράγιο λοιπόν καλή καρδιά και δεν πειράζει καθόλου αν δεν καταφέρεις να αγοράσεις κάτι. Πάντοτε θα είσαι καλοδεχούμενη στις παρέες μας. Εξάλλου για να δει κάποιος το φως από τις γραμμές που ενώνουμε τ' αστέρια αρκούν μόνο τα μάτια του. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη!!!Κι εσύ με συγκινείς, να ξέρεις Απαντώ μέρες μετά γιατί είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο κ' ίντερνετ ... Έτσι είναι όπως τα λες, κατά τ' άλλα, ... δυστυχώς. Παίρνω στα σοβαρά τη συμβουλή σου για τηλεσκόπιο και είδα κάποια με τιμές ανεκτές ... Αν μου επιτρέπεις, θα σε ρωτήσω πιο συγκεκριμμένα όταν φτάσει αυτή η ευλογημένη ώρα Προς το παρόν, και για ν'ακολουθήσω λίγο και την πιο ποιητική πλευρά του πράγματος -ένα έχω να πω: Να κοιτάς τον Ουρανό!Γιατί και τίποτα να μη δεις, ή να μην αναγνωρίσεις ...Τουλάχιστον, θα κοιτάς ψηλά! Χαιρετώ και πάλι,Στέλλα Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα