wereniki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 Aπό τις διαλέξεις του online μαθήματος: “Galaxies and Cosmology” S. George Djorgovski ( Caltech). Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
Pavlos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Πολυ παραστατικη η εξελιξη του συμπαντος wereniki.Ευτυχως βεβαια για εμας , οπου η ωρα που θα γινει γιγαντας ο ηλιος μας, δεν ειναι σημερα στις 8 πμ. αλλα πολυ αργοτερα.
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Πάντως, φίλε μου, τώρα έχουμε ...μεσάνυχτα! Και μέχρι να ξημερώσει, έχουμε να ζήσουμε και να μάθουμε ακόμα πάρα μα πάαααρα πολλά. Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Χαχαχαχαχα Μεσάνυχτα, δε λες τίποτα!!! wereniki, μια ερώτηση να σου κάνω:Παρακολουθείς κι εσύ τα μαθήματα Κοσμολογίας του Caltech;;; Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Όχι, Στέλα μου, αλλά τα Μαθηματ(γ)ικά είναι από τις μεγάλες μου αγάπες! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
Stella7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Α, ΟΚ, κατάλαβα! Η ερώτηση ήταν επειδή το παρακολουθώ μήπως κι είμασταν 'συμμαθήτριες'! χαχαχαχαχαΆλλωστε, είχα έρθει να ανεβάσω κι εγώ το παραπάνω σχεδιάγραμμα, αλλά μ'είχες προλάβει! Αγάπη μου εμένα είναι η Ζωή η ίδια!!! Λατρεύω και τη γλώσσα μας. Στα μαθηματικά είμα ΟΚ, χωρίς να 'τρελλαίνομαι' Η φυσικο-χημεία μ'αρέσει, κυρίως η Οπτική, αφού "λατρεύω" ό,τι έχει να κάνει με το Φως. Να σκεφτείς, καλά-καλά δεν είχα το τηλεσκόπιο ακόμα, κι έννοια μου πώς να μπω σε πλανητική φασματοσκόπηση! (ανέφικτο, βέβαια, κυρίως λόγω κόστους) ... Άρα, μένω στην παρατήρηση!(καθόλου "λίγο" πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς το πού έφτασαν με μόνο όπλο τους την παρατήρηση, οι "δικοί μας" οι αρχαίοι)! Σε καλημερίζω! Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!! Are you SIRIUS ..?!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα