Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μάνο,

Βρίσκομαι από την κάτω πλευρά της Γεννηματά στην Σμύρνης. Εσύ που ακριβώς είσαι; Θα με ενδιέφερε να έρθω να δω το 10ρι σου. Το ξέρω ότι είναι ασήκωτο το 12ρι (το οποίο ήδη έχω δει και παραγγείλει) όμως σκέφτομαι όταν το πάρω και το δω στο χώρο για τον οποίο το προορίζω να δω για καμμιά βάση με ροδάκια όπως του φίλου skywalker παραπάνω ή κάποια άλλη πατέντα...θα δούμε.

SAC
Δημοσιεύτηκε

Αντώνη καλορίζικο το τηλεσκόπειο και καλές παρατηρήσεις. Αν παρατηρείς από ταράτσα γιατί δεν φτιάχνεις ένα σπιτάκι 2*4 (λειώμενο ή από γυψοσανίδα) ώστε να βάλεις πόρτα που σε βολεύει,ντουλάπα για συμπράγκαλα,Η/Υ,κτλ.;Το έχω στο μυαλό μου καιρό για το δικό μου(6" κατοπτρικό).Αν πάλι δεν έχεις ταράτσα,έχεις καμιά αυλή;Ή όπου παρατηρής.Μπορείς να βάλεις και συρόμενη οροφή και να το έχεις σε μόνιιμη βάση.

Καλή δύναμη με τα δίδυμα.(δώρο γενεθλίων βλέπω κανένα τηλεσκόπειο μικρού ύψους για να μπαίνουν από νωρίς στο κλήμα :D :D )

Καθαρούς ουρανούς

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη παρατηρώ σε ταράτσα και αυτό που λες για το 2χ4 είναι μία από τις σκέψεις μου....Θα δούμε, κάτσε πρώτα να έρθει το κτήνος...

:shock: Όσο για τα μικρά οι νονοί είναι ήδη δασκαλεμένοι για τα δώρα που θα τους παίρνουν....Τουλάχιστον το ένα το προορίζω για την ...NASA :shock:

Μάνο θα σε πάρω τηλ.μέσα στην εβδομάδα.

SAC

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης