arcadian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Εχει κανεις επιστρεψει ελαττωματικό εξοπλισμο στο Optcorp? ή ξερεις κανενας ποιος επιβαρυνεται τα μεταφορικα Φιλικα, Νικος
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Θυμάμαι παλαιότερα που είχα επιστρέψει κάτι, μου είχαν κάνει πιστωτικό το ποσό των μεταφορικών.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Εγώ έχω επιστρέψει στο OPT μόνο κάτι που μετάνιωσα που πήρα και δε μου επέστρεψαν τα μεταφορικά (λογικό). Πιστεύω πως εφόσον ήταν ελαττωματικό πρέπει να επιστρέφονται τα μεταφορικά αν και συχνά έχω δει πως το θεωρούν υποχρέωση του αγοραστή. Στη σελίδα των επιστροφών: https://www.optcorp.com/returns.aspx δεν το διευκρινίζει για αυτή την περίπτωση ωστόσο λέει πως το ΟΡΤ θα επιστρέψει τα μεταφορικά αν κάνουν αυτοί λάθος ενώ θεωρεί τα ελαττωματικά προϊόντα ευθύνη του κατασκευαστή και όχι δική τους. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
catserts2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Είχα επιστρέψει έναν ελαττωματικό προσοφθάλμιο και μου τον άλλαξαν με έναν καινούριο. Εγώ πλήρωσα τα μεταφορικά για Αμερική και μου έστειλαν χωρίς μεταφορικά την αντικατάστασή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα