Καρυοθραύστης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 Είχα κάνει μια σχετική παρουσίαση στα πλαίσια των μαθημάτων αστρονομίας του ΣΕΑ. Νομίζω ότι θα βοήθαγε σε κάποια σημεία. Μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://prezi.com/xq6dy_0bmirt/theory-of-relativity/?kw=view-xq6dy_0bmirt&rc=ref-27628391 Ορφέας Βουτυράςorfeasvoutiras@hotmail.com
XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 Εχεις δικιο ... βγηκαμε αγριως offtopic. Απλα, νομιζα οτι θα απαντηθω μεσα σε 2 λεπτα (και 2 σειρες). Δυστυχως, δεν ειναι ενα σαλτο (νοητικο) αυτο που ξεκινησα με τον dp297 αλλα ενας μαραθωνιος διαρκειας. Το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να απεμπλακω απο την ερμηνεια των παντων με ... μπαλιτσες. Οι κυματομορφες μου ηχουν ως θεωρητικες ερμηνειες και ψαχνω για πιο χειροπιαστα πραγματα. Καθε κυμα αποτελειται απο κατι και πλεει πανω σε κατι ... Αλλα ... ας το αφησουμε για αλλο ποστ. Το topic πραγματευοταν αλλο ζητημα-ερωτημα (το οποιο εξακολουθει να μου ειναι αναπαντητο). I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα