Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Γειά σας , θέλω να ρωτήσω αν έχει μεγάλη διαφορά ένα προσοφθάλμιο ultra wide 6mm me ένα Nagler 9mm Type 6 , επειδή έχω μόνο το 1ο και 2 που είχε στο κουτί μεσα το skywather dobsonian 8 που έχω , ένα 10mm kai 20mm και δεν έχω δεί ποτέ μου με nagler η Ethos προσοφθάλμια ρωτάω . Ευχαριστώ
Δημοσιεύτηκε
Ναι, υπάρχει αρκετή διαφορά, όχι όμως ανάλογη της τιμής. Εξαρτάται από το πως αξιολογεί κανείς τα πράγματα φυσικά. Καλό είναι να δεις και μόνος σου, τρυπώνοντας σε κάποια παρέα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Ο Celestron είναι ίδιος με τον Hyperion 8mm που είναι φθηνότερος και δοκιμασμένος (υπάρχει στο ίδιο κατάστημα). Ο Agena SWA 10 έχει μικρό eye relief, μοιάζει με κλειδαρότρυπα. Οι ED είναι μέτριοι. Nagler δεν συνιστώ σε αρχάριους, ακόμη και εάν είναι πλούσιοι, καθώς υπάρχουν αρκετά είδη και πρέπει να σκεφθείς ποιό σου αρμόζει.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Να είσαι καλά . Βασικά με το skywather dobsonian 8 θέλω προσοφθάλμια για να παρατηρώ κρόνο , δία , σελίνη και κανα νεφέλωμα ωρίωνα.... έχω και έναν barlow televue 2x . Τι προσοφθάλμια καλά και φθηνά να πάρώ ;; δηλ τι μεγενθύνσεις θέλω για να βλέπω καθαρά αυτά τα αντικέιμενα ;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης