Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για αγορα προσοφθαλμιων της Meade και Barlow?Προσωπικα κοιταω τους Meade Series 5000 Plossl 5 στοιχειων και εναν Barlow 2x TeleXtender.Επισης θελω την συσταση σας για αγορα πολυ καλων φιλτρων για τα νεφελωματα.
Δημοσιεύτηκε

Δεν είχες δηλώσει κάπου πως έχεις Plossl της Meade? :-k

Προτείνω να συγκροτήσεις κάπως τις ερωτήσεις σου και τις πληροφορίες που δίνεις. Είναι δύσκολο να λάβεις σοβαρές απαντήσεις με τον τρόπο αυτό. Δώσε λίγα δημογραφικά στοιχεία, ποιόν εξοπλισμό έχεις ήδη, πως τον έχεις χρησιμοποιήσει, τι θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς με αυτά που ήδη έχεις, ποιός είναι ο προϋπολογισμός σου, πως αξιοποίησες τις πληροφορίες που ήδη έχεις λάβει κλπ

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Κυριε κοκολη συγχωρετε με αλλα λογω του νεαρου της ηλικιας μου και λογω της εξαψης μου με το τηλεσκοπιο θελω να μαθω αν ειναι καλα αυτα που εχω αγορασει και παρασυρομαι..αλλα θελω να γραψω και αλλα γραφω..απλως εχω διαβασει οτι οι καλυτεροι barlow ειναι οι televue και για τους telextender ουτε λογος και ουτε για τους plossl 5000 της Meade.Και επισης δεν μπορω να βρω τιειδους φιλτρου ειναι το orion skyglow.

Υ.Γ.Δεν ηθελα να γραψω οτι κοιταω αυτους τους φακους αλλα οτι τους διαθετω γιαυτο συγχωρεστε με

Δημοσιεύτηκε

Καλά, δεν σε μαλώσαμε. :)

Οι Plössl γενικά είναι καλοί φακοί. Η Meade τους πουλά ακριβότερα από ότι θα έπρεπε αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Το κύριο πρόβλημα είναι το ότι έχουν μικρό eye relief σε μικρές εστιακές, αλλά αυτό δεν δυσκολεύει τους νέους όσο τους μεγαλύτερους.

Δες εδώ για το Orion http://www.cloudynights.com/item.php?item_id=2389

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης