Αγγελος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Χαιρετώ τους φίλους και φίλες του φανταστικου αυτού forum. Μετά απο πολύ στραβολαίμιασμααποφάσισα να ασχοληθώ επιτέλους λίγο πιο ερασιτεχνικά με το χόμπυ της αστροπαρατήρησης.Με βοήθησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μετακόμισα απο το κέντρο της Αθήνας σε ενα λιγότεροφωτορυπασμένο προάστιο όπου η παρατήρηση θα είναι πίο εύκολη. Ετσι λοιπόν μετα τα κλασσικάstellarium,star chart και sky view προχώρησα στην αγορά τηλεσκοπίου (ευχαριστώ τον κο Χρήστο)και με μια δανεική στήριξη από έναν φίλο άρχισα τα πρώτα αστροπερπατήματα. Εννοείται παρέα με τοNightwatch για αρχή και με οτι θυμόμουν απο τους προσκόπους περί αστερισμών.Τώρα περιμένω πως και πως να βρω ελεύθερο ΣΚ να κάτεβω προς ορεινή Κορινθία που θυμάμαι τονσκοτεινό ουρανό με τα άπειρα άστρα και να αναγνωρίσω επιτέλους τι έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια. Διαβάζοντας προηγούμενα posts μπορώ να πω ότι μου έχετε λύσει πάρα πολλές απορίες ( ιδιαίτεραπρακτικού περιεχομένου ) και μου έχουν δημιουργηθεί άλλες τόσες.Φυσιολογικό για το χόμπυ αυτόκαι τις ιδιαιτερότητες του.Να υποθέσω ότι σε κάθε απάντηση μίας απορίας θα μου δημιουργείται τουλάχιστον άλλη μία??? Καλώς σας βρήκα !!! " Και όμως κινείται! " Γαλιλαίος Γαλιλέι 15 Φεβρουαρίου 1564
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα