kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Μόλις έλαβα ένα αντίγραφο του ολοκαίνουριου Choosing and Using Astronomical Eyepieces, William Paolini, 2013Το βιβλίο αυτό το περίμενα αρκετό καιρό, καθώς ο συγγραφέας είναι γνωστό μέλος των Cloudy Nights και πολλοί θαμώνες του Eypieces subforum συμμετείχαμε με υλικό (φωτογραφίες, τεχνικές προδιαγραφές και συμβουλές). Ο Bill είναι γνωστός σχολαστικός και τεχνολάγνος και αυτό φαίνεται και στο βιβλίο.442 σελίδες γεμάτες με ιστορικά στοιχεία, οπτική, τεχνικές πληροφορίες, πίνακες, διαγράμματα, φωτογραφίες και συμβουλές οι οποίες καλύπτουν τόσο ένα γενικό μέρος που περιέχει τα πάντα σχετικά με τους προσοφθαλμίους, καθώς και ένα ειδικό μέρος με ΟΛΟΥΣ τους φακούς που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, ακόμη και όσους η κυκλοφορία τους έχει διακοπεί. Δείτε τα συνημμένα περιεχόμενα.Συνιστάται ανεπιφύλακτα. bfm-978-1-4614-7723-5-1.pdfΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
minaskar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Ευχαριστώ πολύ! I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Πολύ ενδιαφέρον! Ελαφρώς τσιμπημένη η τιμή για paperback αλλά είναι εξειδικευμένο βιβλίο και δικαιολογείται. Πιο πολύ σκέφτομαι τα λεφτά που ενδέχεται να ξοδέψω αφού το αγοράσω παρά το δικό του κόστος «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Η αλήθεια είναι ότι έλειπε ένα τέτοιο βιβλίο αναφοράς όπου να συγκεντρώνεται όλη η πληροφορία που μέχρι τώρα ήταν διάσπαρτη στο διαδίκτυο ή και μη διαθέσιμη. Κώστα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου. Το βιβλίο οπωσδήποτε θα το αναζητήσω κι εγώ. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Το βιβλίο ακολουθεί την αρχή του Consensus. Ως εκ τούτου δεν θα παρασύρει κάποιον σε νέες αγορές αν δεν παρασύρεται ήδη από τις διαδικτυακές αναφορές. Ο συγγραφέας έχει κάνει πολλές συστηματικές δοκιμές, μεταξύ αυτών και των πλανητικών 6mm και των 24mm/1.25", αλλά δεν επιβάλλει τις απόψεις του. Αν και είναι πάντως ένας καλός οδηγός αγοράς (χωρίς να περιλαμβάνει τιμές), χρήσιμος στους νέους, χαίρομαι που έχω συμπληρώσει το 90-95% του εξοπλισμού μου και το βλέπω σαν ένα επετειακό οπτικό Playboy το οποίο μπορώ να χαρώ χωρίς υποχρέωση να παντρευτώ τα "κουνελάκια", αν μου επιτρέπεται η παρομοίωση. Η συνεισφορά των άλλων παρατηρητών είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς ο καθένας επέλεξε ελεύθερα το θέμα του, εστιάζοντας σε διάφορες πτυχές της χρήσης του εξοπλισμού. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα