Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Astronomy Special Issue November 2013: Νέα έκδοση του Atlas of the Stars. Ειδικά οι νεότεροι, προσπαθήστε να επωφεληθείτε όταν κυκλοφορήσει. Η προηγούμενη έκδοση κυκλοφόρησε το 2010.

Ωστόσο, επειδή το εξώφυλλο είναι ίδιο μεταξύ των 2010 και 2013, πιθανώς πρόκειται για απλή επανεκτύπωση. Το New Edition αναγραφόταν και στην έκδοση του 2010, σε σχέση με εκείνη του 2007. Υπάρχει και σε ψηφιακή μορφή φυσικά.

digital+issues+5.jpg

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Μπορούμε να το βρούμε στην Ελλάδα?
I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Δημοσιεύτηκε
Στο astronomy.com έχει την παλαιά έκδοση. Μάλλον πρέπει να γραφτείς συνδρομητής ή να το βρεις σ'ένα βαθύ μπουντρούμι, μ'ένα μπουκάλι ρούμι.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Είχα αγοράσει την ηλεκτρονική έκδοση, αλλά μετά από μια μακρά περίοδο που δεν την χρησιμοποιούσα προσπάθησα να συνδεθώ και δεν αναγνώριζε το email μου. Είχα μορφοποιήσει τον δίσκο και χάθηκαν οι πληροφορίες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Συνήθως αναγνωρίζεται το email και γίνεται reset στο password. Επίσης η χρησιμότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι μικρή, αφού για τον υπολογιστή και τα Smartphones υπάρχουν διαδραστικοί χάρτες με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Νομίζω πως η έκδοση αυτή είναι καλή για νεοφερμένους κυρίως και προορίζεται να διαβαστεί σε έντυπη μορφή και στο γραφείο, καθώς το χαρτί είναι λεπτό και απορροφητικό, άρα όχι ανθεκτικό στην υγρασία.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης