hectoir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 Καλημέρα σε όλους! Σε λίγο καιρό σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά στήριξης.Επάνω θα τοποθετηθεί ένα skywatcher ED80 για αρχή και αργότερα άλλο ένα skywatcher 70/500 σαν οδηγός καθώς επίσης και μια DSLR nikon D90 για φωτογράφιση. Οι στηρίξεις που έχω ξεχωρίσει είναι οι skywatcher HEQ5 PRO και η ANDANCED VX της celestron. Θα ήθελα τη γνώμη σας.[/b]
jimmy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Για την celestron δεν γνωρίζω αλλά δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Θα έλεγα οτι η HEQ5 είναι μια καλή value for money στήριξη. Προσωπικά σε αυτή τη κατηγορία θα αγόραζα vixen gpdx.
hectoir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Για την celestron δεν γνωρίζω αλλά δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Για ποιό λόγο το λες αυτό? Προσωπικά σε αυτή τη κατηγορία θα αγόραζα vixengpdx. Μάλλον θα εννοείς την GPD2.Νομίζω πως η GPDX δεν βγαίνει πιά.
jimmy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 κυρίως από διάφορα που μου έχουν πει, έχω ακούσει κλπ ναι αυτήν εννοώ
hectoir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Το θέμα με τη vixen είναι πως για να την εξοπλίσεις χρειάζεται να ξοδέψεις τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με μια HEQ5 pro ή την ADVANCED VX και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό για μένα σε αυτή τη φάση.
jimmy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 ναι, πράγματι. Μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι τότε η heq5.
Michael X. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 Για τα λεφτα που κανουν και η AVX kai h HEQ5, εκτος και εαν υπαρχει θεμα βαρους, θα σου προτεινα λιγη υπομονη και να παρεις την ΝΕQ6 για μολις 200 ευρω παραπανω.Περνας σε μια σιγουρα πιο στιβαρη βαση και δοκιμασμενη. Αναμεσα σε AVX και HEQ5 τι να σου πω τα ιδια κιλα σηκωνουν πανω κατω,πηγαινε για την πιο δοκιμασμενη και παλι οποτε HEQ5. My Site
hectoir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 Ναι εκεί έχω καταλήξει κι εγώ.Θέμα βάρους δεν έχω οπότε πάω για HEQ5.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα