giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Καινούργιο απόκτημα! Celestron schmidt camera 8" f/1.5. Απόλυτο αστροφωτογραφικό εργαλείο! Να δούμε πότε θα βρω χρονο να το χρησιμοποιήσω! Φιλμ μόνο! Όσοι ψάχνουν ψηφιακά αλλού!!! Χεχε! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Μενέλαος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Ωραία εργαλεία! Μας θυμίζουν και άλλες εποχές, τότε που τα όργανα είχαν καλύτερη κατασκευαστική ποιότητα και μεγαλύτερη προσωπικότητα...
Left Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Καινούργιο απόκτημα! Celestron schmidt camera 8" f/1.5. Απόλυτο αστροφωτογραφικό εργαλείο! Να δούμε πότε θα βρω χρονο να το χρησιμοποιήσω! Φιλμ μόνο! Όσοι ψάχνουν ψηφιακά αλλού!!! Χεχε! Θέλουμε φωτογραφίες Γιώργο! Τέλος! Οσο για τον χρόνο έχεις δίκιο, αλλά αν αφήσουμε τα γαλαξιάκια και τα παλομαράκια για 2-3 εξορμήσεις, την κάναμε την δουλειά! Οπου μπορώ θα βοηθήσω κι εγώ.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ εργαλείο!!!! Καλορίζικο Γιώργο και καλό πρώτο φως!!!
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Καλορίζικη Γιώργο. Μακάρι να βρεις χρόνο να βγάλεις φωτογραφίες αν και είμαι σίγουρος ότι προσφέρει ήδη τη χαρά στον συλλέκτη! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Maniot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Υπαρχει ετοιμο (σχεδον) και αυτο (μονο το ΟΤΑ). Tι λες, ανεβαινει στην EQ8 ? ΦιλικαΔημητρης Camera.pdfCelestron Camera. From R. Piekiel:
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Χμμμ πιστεύω πως η EQ8 θα σηκώνει το θηρίο!!!!! Αντε να εξορμήσουμε για φωτογράφηση με σμιτ! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Left Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 Είμαι μέσα! Να κάνουμε όμως κι ένα τεστάκι στο custom-made 6" SUPER APO!Θα βοηθήσω στο κουβάλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα