Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο Χ 1000....

Θα παραγγελνα απο "επαγγελματια" ερασιτεχνη χωρις δευτερη σκεψη....μονο αυτος θα καθοταν να ακουσει τον πόνο μου για την όποια ιδιαιτεροτητα επιθυμώ στον εξοπλισμό μου....

Πολυ καλη δουλεια, και με ατελείωτο ορίζοντα custom κατασκευης, αναλογα με τις ανάγκες...

Δημοσιεύτηκε
Κωστα αν και τα εχουμε πει στο παρελθον,αυτος ειναι ο σκοπος μου.Δεν αντεχω να πεταω τα λεφτα μου σε ξενους που μου πουλανε αερα κοπανηστο σε πολλα προιοντα τους. Ο Ελληνας μπορει και πολυ καλυτερα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
  • 9 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Άψογος!

Το συζητούσαμε πολλές φορές μέ έναν φίλο καί είναι κάτι πού λείπει στόν χώρο τής ερασιτεχνικής

αστροφωτογραφίας. Αφού λέγαμε μήπως ξεκινήσουμε κάτι αντίστοιχο. Πρίν λίγες ημέρες γιά

παράδειγμα αγόρασα ένα μικρό ανταπτοράκι από M48 male σε T2 male καί μού κόστισε γύρω στά

40 ευρώ! Έλεος.

Παλαιότερα όταν έψαχνα παρόμοια ράβδο γιά τήν βάση EM200 κατέληξα στήν

παρακάτω από BT Technologies. Ή συγκεκριμένη είναι πράγματι εξαιρετική

κατασκευή, αλλά ή τιμή...

http://www.optcorp.com/bt-tech-saddle-plate-for-takahashi-em200-em11-em10-p2z-mount.html

Μακάρι να το συνεχίσης με επιτυχία καί με καλές τιμές!

Έχεις άλλον ένα πελάτη. :)

Εύγε !

υ.γ. Να συμπληρώσω καί κάτι. Ψάχνω γιά έναν απλό μετατροπέα από SCT female σε M48 male καί

στο teleskop-express.de τό έχουν 50 ευρώ! Μαζί με μεταφορικά 70 ευρώ... το οποίο νομίζω ότι

ανήκει πλέον στήν σφαίρα τού αστείου...

http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p1692_TS-Adapter-SC-female-thread-to-M48-male-thread---lengh-10mm.html

hgg2016.
Δημοσιεύτηκε

Γιώργο σού έστειλα π.μ. αλλά μού από ότι βλέπω είναι ακόμα στά εξερχόμενα.

Εάν δέν το έλαβες στείλε μου ένα email στό hgg AT freemail DOT gr γιά να σού απαντήσω.

hgg2016.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης