XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Η CMB εκπέμφθηκε όταν το σύμπαν ήταν 380.000 ετών. Δεν την εκπέμπει ο κενός χώρος ούτε τα 2-3 ιόντα υδρογόνου στο κυβικό μέτρο που θεωρήσαμε σαν σύστημα. Αντίθετα αν πάρουμε ένα πολύ μεγαλύτερο σύστημα, π.χ. μια γιγαντιαία στερεά γωνία τότε θα μετρήσουμε αυτήν την ακτινοβολία όποιος και αν είναι ο προσανατολισμός της. Δηλαδη, στην σημερινη εποχη, δεν υπαρχει εκπομπη CMBR ???H CMBR βρισκεται μονο στις παρυφες της τηλεσκοπικης παρατηρησης ??? I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 @ΧΒ70Α Ας το παρουμε αλλιως ...εχω ενα κυβικο μετρο αναμεσα στον δικο μας γαλαξια και αυτον της Ανδρομεδας.Ας θεωρησω οτι εχει καποια ελαχιστοτατα ιοντα Υδρογονου μεσα σ'αυτον τον ογκο.Ειναι αυτα τα σκορπια ιοντα υδρογονου που ακτινοβολουν τους 2.7 βαθμους Κελβιν ?Η ..... ο υπολοιπος ΚΕΝΟΣ χωρος ??? Ο φαινομενικα κενος χωρος. Αυτος πουδιατρεχεται απο καθε ειδους πεδια (δεν θα τα περιορισω μονο στα μαγνητικα). Αν ειναι απο κει (απ'το κενο) τοτε ΤΙ ταλλαντωνεται για να ακτινοβοληθει η CMBR ? Το σύμπαν μας τώρα έχει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία..Δεν εκπέμπεται από κάπου συγκεκριμένα..Η όλη δομή του μεσογαλαξιακού χώρου αφήνει αυτό το αποτύπωμα..Η CMBR είναι η θερμοκρασία του σύμπαντος πριν από 380.000 χρόνια, πιο πριν δεν έχει μετρηθεί, όπως αναφέρει και ο Μηνάς. Υ.Γ. Μετά από 500.000 χρόνια, η δομή και η θερμοκρασία του σύμπαντος θα είναι διαφορετική.Όμως για ένα νοήμων ον, η τωρινή φάση του σύμπαντος, θα είναι ένα αποτύπωμα όπως η CMBR σε εμάς.
XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Kατι πολυ ΧΟΝΤΡΟ μου διαφευγει εδω. Το μεσοαστρικο διαστημα (ας πουμε μεχρι το Α του Κενταυρου),ακτινοβολει 2.7 Kelvin .... η οχι ? I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Kατι πολυ ΧΟΝΤΡΟ μου διαφευγει εδω. Το μεσοαστρικο διαστημα (ας πουμε μεχρι το Α του Κενταυρου),ακτινοβολει 2.7 Kelvin .... η οχι ? Γιατί μπερδεύεστε; Τα 2,7 Κ αντιστοιχούν όταν το Σύμπαν ήταν 380.000 ετών..
minaskar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Kατι πολυ ΧΟΝΤΡΟ μου διαφευγει εδω. Το μεσοαστρικο διαστημα (ας πουμε μεχρι το Α του Κενταυρου),ακτινοβολει 2.7 Kelvin .... η οχι ? Γιατί μπερδεύεστε; Τα 2,7 Κ αντιστοιχούν όταν το Σύμπαν ήταν 380.000 ετών.. Τα 2.7 K αντιστοιχούν στις τωρινές μετρήσεις μας, όχι το 380.000 μετά δημιουργίας. I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Γιατι νομιζω (νομιζα) οτι εκει που σταματαει ο ηλιακος ανεμος ... εκπεμπεται CMBR. Απ'το κενο. Και ακομα δεν μου χει φυγει η πεποιθηση. Θα μου πειτε (απο'οσο γνωριζετε) ΤΙ θερμοκρασια ενδεχεται να χει ο πλησιεστερος μεσοαστρικος χωρος (ας πουμε στο μισο ετος φωτος απο μας) ? Eχουμε ενδειξεις ? Η δεν εχουμε ? .... I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Kατι πολυ ΧΟΝΤΡΟ μου διαφευγει εδω. Το μεσοαστρικο διαστημα (ας πουμε μεχρι το Α του Κενταυρου),ακτινοβολει 2.7 Kelvin .... η οχι ? Γιατί μπερδεύεστε; Τα 2,7 Κ αντιστοιχούν όταν το Σύμπαν ήταν 380.000 ετών.. Τα 2.7 K αντιστοιχούν στις τωρινές μετρήσεις μας, όχι το 380.000 μετά δημιουργίας. Ναι δικό μου λάθος.. Γιατι νομιζω (νομιζα) οτι εκει που σταματαει ο ηλιακος ανεμος ... εκπεμπεται CMBR. Απ'το κενο. Και ακομα δεν μου χει φυγει η πεποιθηση. Θα μου πειτε (απο'οσο γνωριζετε) ΤΙ θερμοκρασια ενδεχεται να χει ο πλησιεστερος μεσοαστρικος χωρος (ας πουμε στο μισο ετος φωτος απο μας) ? Eχουμε ενδειξεις ? Η δεν εχουμε ? .... Και βέβαια έχουμε. Ανάλογα από τι αποτελείται ο μεσοαστρικός χώρος κυμαίνεται από 10 Κ (μοριακά νέφη) μέχρι 10^7 Κ (Θερμά ιονισμένα αέρια, κυρίως στο κέντρο του γαλαξία)..
XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Thanks. Διαβαζα παντου οτι η CMBR ειναι η κατ΄εξοχην ακτινοβολια του κενου διαστημικου χωρου.Ομως, κανεις δεν εγραφε ποιας εποχης. Οποτε ειναι αυτονοητο οτι πολλοι περισσοτεροιαπο μενα ... θεωρουν οτι ειναι του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ μεσοαστρικου χωρου. Αυτου που βρισκεται λιγο παραεξω απο το νεφος Oort, μεχρι τα περατα του συμπαντος. I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
themaras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 εγω θα πω κατι αλλο... ο κωστας ανοιξε το θεμα 10 μερες πριν... το εχω δει απο την πρωτη μερα που το ανοιξε... οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ οσο περνουσαν οι μερες να του απαντησει καποιος σταδιακα μειωνονταν.. ωσπου ο ΧΒ70Α πηρε ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ να του απαντησει και να δειξει ενδιαφερον 8 μερες αργοτερα. αυτο οδηγησε σε αυτο που βλεπουμε , ενα θεμα "λογικα καταδικασμενο" να καταληξει σε 5 σελιδες συζητησης. η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΧΒΑ70 να απαντησει, οδηγησε σε συζητηση οπως οδηγησε και εμενα να βγαλω αυτο το συμπερασμα. οπως βλεπουμε λοιπον, η ΑΠΟΦΑΣΗ ενος νου οδηγησε σε διαφορες ενεργειες και συμπερασματα. σε ενα "διπλανο" συμπαν ο ΧΒΑ70 δεν απαντησε ποτε και δεν εγινε τπτ απο ολα αυτα. ολα αυτα τα λεω γιατι? 1) ειμαι με 39 πυρετο (οντως) 2) οταν βλεπω ενα παιδι στην ηλικια των 15 να δειχνει ενδιαφερον για αυτα τα θεματα μου θυμιζει εμενα (16 χρονια πριν) και την ΑΠΟΦΑΣΗ που πηρα να μην ασχοληθω με αυτα που πραγματικα με ενδιαφερουν. και κατεληξα ανεργος πτυχιουχος λογιστης με αντικειμενο που δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο.και ακομα και τωρα προσπαθω να το αποφυγω σαν τον διαολο και εχω κανει δουλειες πολυ πιο κουραστικες σωματικα απο το να επελεγα να κατσω σε ενα γραφειο...ισως να αυτοτιμωρουμαι για την λαθος αποφαση που πηρα κοντα στην ηλικια σου. Κωστα ειναι πολυ νωρις για να δεις αν εχεις πραγματικο ενδιαφερον για ολα αυτα...αλλα αν το "δημιουργησεις" τοτε εισαι στην καλυτερη ηλικια για να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου. δεν ειναι οι διαγωνισμοι αυτοσκοπος. αυτοσκοπος πρεπει να ειναι το να ασχοληθεις με αυτα που πραγματικα σε ενδιαφερουν. μην κανεις το ιδιο λαθος με μενα. (καπου στο δρομο ξεχασα ποσο με συναρπαζει ο ουρανος) δεν κανω κυρηγμα... (σιγουρα δεν ειμαι και ο καταλληλος για αυτο) υ.γ μια απο τις μεγαλυτερες χαρες που παιρνω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειναι οταν κοιταω το dob 10" που εχω στο δωματιο μου. που παλι καπου στον δρομο ξαναθυμηθηκα τι μου αρεσει ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ μεχρι το τελος.
XB70A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Και να φανταστεις Themara, οτι ακομα ... ο Κωστας δεν εχει απαντηθει γιατο Ολογραφικο Συμπαν. Τελειως σκορπια τα οσα του ανεφερα για το θεμα του. (ισως να μαθω και εγω, πως δουλευει το Ολογραφικο Συμπαν .... ) I''m the least significant timeline of all timelines.Yet ... I''m the only timeline possible to me !
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2014 ειμαι 3ημερη με το σχολειο θα απαντησω μολις γυρισω!!! "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία."
nikos_abel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2014 ειμαι 3ημερη με το σχολειο θα απαντησω μολις γυρισω!!! Τώρα μας χτυπάς εκεί που πονάμε όλοι οι γέροι Να περνάς καλά.
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2014 χαχαχα επεστρεψα φιλοι νταξει τρικαλα και καρδιτσα πηγα δεν ξερω αν ειναι κανεις απο εκει παντως πολυ ωραιες πολεις! ειμαι ετοιμος για συζητηση το μυαλο μου ανοιξε κι αλλο χαχα "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα