PanagiotisM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποια ελληνική έκδοση του βιβλίου? "Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις... "
Arisd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Όχι, δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά. Είναι πολύ αμφίβολο εάν θα αναλάβει κάποιος εκδότης κάτι τέτοιο, καθώς το βιβλίο είναι μακροσκελές, πολύ τεχνικό και απευθύνεται σε πάααρα πολύ μικρό κοινό.
PanagiotisM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Κρίμα θα ήθελα πολύ να το διαβάσω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι παρόμοιο?Ψάχνω ένα καλό βιβλίο τώρα τελευταία... "Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις... "
Arisd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 Ψάχνεις για εκλαϊκευμένη φυσική στα ελληνικά; Τέτοιοι τίτλοι είναι πολύ περιορισμένοι σε αριθμό, σε σχέση με τους τίτλους στα Αγγλικά. Ένα τέτοιο που έχω στη βιβλιοθήκη είναι το "Η Ποίηση του Σύμπαντος" του Robert Osserman εκδ. κάτοπτρο. Έχω πολλά να σου προτείνω αλλά είναι στα Αγγλικά.
bellatrix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 Δεν ξέρω αν αναζητάς κάτι τέτοιο, αλλά έχω διαβάσει του καθηγητή κ. Βάρβογλη "Ιστορία και Εξέλιξη των ιδεών στην Φυσική" Για ρίξε μια ματιά: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=2195
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα