Roofastro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με μία αγορά . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ το προσοφθάλμιο http://www.explorescientific.co.uk/index.php?lang=1&cl=details&am=1&addcompare=1&fnc=tocomparelist&aid=2b2e2a818621c3a3f0cf32712f5bbfc3&anid=2b2e2a818621c3a3f0cf32712f5bbfc3&pgNr=0&listtype=search&actcontrol=oxwrating&searchparam=10+mm . Οι γνώμες σας ποιες είναι ; Έχετε κάποια σχετική εμπειρία μήπως ; και κυρίως αν γίνεται να μου πείτε σε πόσες μέρες αν το παραγγείλω απ'το παραπάνω site θα κάνει για να μου έρθει στην πόρτα ή τουλάχιστον στο τοπικό ταχυδρομείο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων . KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
HOMO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Τι τηλεσκόπιο έχεις; Θα έλεγα να μην το πάρεις . Αν θέλεις φθηνό προσοφθάλμιο πάρε καλύτερα ένα super plosll. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Roofastro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 8ιντσο black diamong 1000μμ εστιακη αποσταση KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα