emantikas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να κάνω την παρακάτω ερώτηση: Έχει αγοράσει κανείς προϊόντα από teleskop service; Σκέφτομαι να κάνω αγορά του Ioptron skytracker.Τι γίνετε με το τελωνείο; Θα έχω επιπλέον κόστος απο την αγορά ;( ΦΠΑ,δασμοί,εκτελωνισμός κτλ) Είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτή την διαδικασία και οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ εκ'των προτέρων
cptfurz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Ναι - αρκετες φορές. Ειναι σοβαρό μαγαζί αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις πρωτα στην Ελληνική αγορά και να το παραγγειλεις μεσω ενος καταστήαμτος.Δεν εχεις θεμα τελωνειου - ειναι αγορά εντός Ε.Ε. Το μονο επι πλέον κόστος που έχεις είναι τα εξοδα μεταφοράς Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Όλοι μας αγοράζουμε από εκεί χρόνια τώρα. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 19 ευρώ δεν είμαι σίγουρος για την στήριξη αν σου βγεί παραπάνω λόγω βάρους . Τελωνείο δεν υπάρχει είναι εντός ευρωπαικής ένωσης (Γερμανία) οπότε όπως είπε και ο Μιχάλης νο προμπλέμο. Τώρα αν φοβάσαι να κάνεις αγορά μέσω διαδυκτίου μπορείς να τηλεφωνήσεις στο πλανητάριο θεσσαλονίκης να στην φέρουν εκείνοι. http://pegasusastro.com/
silverhawk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 προσωπικα οτι εχω χρειαστει απο telescope service το εχω παραγγειλει μεσω του καταστηματος πλανηταριο..τουλαχιστο εχεις την αμμεσοτητα της επικοινωνιας.... http://WWW.FeelTheCosmos.com
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Το Skytracker δεν είναι βαρύ, οπότε προχώρα άφοβα.Εντός ΕΕ δεν υπάρχουν δασμοί. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα