Alexandros Mpenetatos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2014 Θα υπάρξει διαφορά στην ανάλυση της εικόνας εαν παω να εμφανισω το φιλμ και μετα σκαναρω τις φωτο σε tiff με το σκανερ μου αντί να πω σε αυτόν που θα μου τις εμφανισει να μου τις σκαναρει σε tiff???
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2014 Έχοντας κάνει και τα 2 η γνώμη μου είναι ότι έχει διαφορά και προτιμότερο να σκαναριστεί το φιλμ. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2014 Παρακαλώ! Το σκάννερ σου έχει τη δυνατότητα να δεχθεί φιλμ;Αν σκοπεύεις να σκανάρεις πολλά καρέ σύγκρινε το κόστος και κοίτα αν σε συμφέρει να πάρεις κάποιο μικρό σκάνερ για φιλμ(ώστε σε βλαθος χρόνου να τα ''βγάλει'' τα λεφτά του). Π.χ. αυτό http://www.ebay.com/itm/35mm-5MP-USB-LCD-Digital-Film-Converter-Slide-Negative-Photo-Scanner-/330893216691?pt=US_Scanners&hash=item4d0ac5cbb3 Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2014 Αν έχεις σκοπό απλά να δεις τι φωτό έβγαλες πάρε φτηνό σκάνερ αν έχεις σκοπό να μην κάνεις συμβιβασμούς στην ποιότητα και να επεξεργαστείς χωρίς προβλήματα τις φωτό σου τότε θα χρειαστεί ή να αγοράσεις ακριβό και καλο σκάνερ ή να δώσεις το φίλμ για εμφάνιση (ή να το εμφανίσεις μόνος αν ειναι ασπρόμαυρο) και να στο σκανάρουν στη μέγιστη ανάλυση και πάντα tiff. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Alexandros Mpenetatos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Ξέρετε στον Πειραιά κανενα μαγαζί που να κάνει (φθηνη...!!) εμφάνιση φιλμ και σκαναρισμα σε tiff??
Alexandros Mpenetatos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2014 Ξέρετε στον Πειραιά κανενα μαγαζί που να κάνει (φθηνη...!!) εμφάνιση φιλμ και σκαναρισμα σε tiff??
cptfurz Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2014 Παρακαλώ! Το σκάννερ σου έχει τη δυνατότητα να δεχθεί φιλμ;Αν σκοπεύεις να σκανάρεις πολλά καρέ σύγκρινε το κόστος και κοίτα αν σε συμφέρει να πάρεις κάποιο μικρό σκάνερ για φιλμ(ώστε σε βλαθος χρόνου να τα ''βγάλει'' τα λεφτά του). Π.χ. αυτό http://www.ebay.com/itm/35mm-5MP-USB-LCD-Digital-Film-Converter-Slide-Negative-Photo-Scanner-/330893216691?pt=US_Scanners&hash=item4d0ac5cbb3 Μηπως εχει παρει το ματι σου τιποτα αντιστοιχο για 120αρι φιλμ? Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2014 Όχι αλλά δεν έχω κοιτάξει για 120αρι. Θα έχω τον νου μου Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
cptfurz Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2014 Βρηκα αλλα ειναι πανακριβα. Πρέπει να πεσει πατέντα Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα