Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2014 TeleVue Nagler 17mm Type 4, πωλείται σε άριστη κατάσταση, επιστρώσεις /οπτικά άψογα χωρίς σημάδια, καθαριζόντουσαν αποκλειστικά με Baader Wonder Fluid και το Baader Wonder Cloth, το περίφημο και άριστο ειδικό πανάκι που προστατεύει απόλυτα. Bαρελάκι 2ιντσο καθαρό χωρίς φθορές, με ανεπαίσθητα μόνο ίχνη από το βάλε βγάλε στο Baader Clicklock.Έρχεται στο κουτί του πλήρης, με pupil guide, χαρτί οδηγιών, αυτοκολλητάκι TeleVue και τα 2 original καπάκια του.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα, εντός της εβδομάδος γιατί δεν έχω αυτό τον καιρό Internet σύνδεση στο σπίτι και μπαίνω από άλλη τοποθεσία. Τιμή: 270 ευρώ Ο συγκεκριμένος φακός θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος από την σειρά Type 4 της Televue και μου έχει δώσει απίστευτες εικόνες όσο καιρό τον έχω. Άνετο eye-relief στα 17mm. Θα μου λείψει ομολογουμένως.. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή, θα προτιμούσα ωστόσο παράδοση χέρι με χέρι. Αν δεν πουληθεί θα φύγει εξωτερικό, προτιμώ όμως να τον πάρουν ελληνικά χέρια. Ευχαριστώ, Τάσος «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Ο Nagler 17mm πουλήθηκε σε ερασιτέχνη εκτός astrovox. Η αγγελία κλείνει. Εύχομαι καλές παρατηρήσεις στον νέο του ιδιοκτήτη. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2014 Αυτό έλειπε... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα