maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Kαί ένα προσωπικό...ανέκδοτο:Μερικά χρόνια πριν , ένας μαθητής μου πέρασε στο Ε.Μ.Π.Οι ευτυχισμένοι γονείς-δικαστής ο πατέρας-έκριναν σωστό να τραπεζώσουν τον ηρωικό φροντιστή που ξεσυκωτιάστηκε για το καμάρι τους.Τον ... γενναίο MaxPlanck!!!Στο τραπέζι ,όλο δικαστικοί.Ούτε σε συνεδρίαση του Αρειου Πάγου να βρισκόμουνα.Το άγχος μου μεγάλο!Θα καταφέρω άραγε να χρησιμοποιήσω το πηρούνι με το αριστερό χερι, ώστε:α)να φάω το παράξενο πράγμα που έμοιαζε να έχει τετράποδη προέλευσηβ)να μη βγάλω το μάτι μου με το πηρούνιγ)να γλυτώσω απο τις υπόγειες κλωτσιές της γλυκειάς μου συμβίας, όταν έκρινε ότι μπουκωνόμουνα και γυρνούσα τις τροφές σαν πλυντήριο ρούχων!!!Αίφνης , φιλομαθής κυρία συνειδητοποιεί την ιδιότητά μου ως φυσικού και λέγει:"Τι καλά που είστε φυσικός ,εσείς θα μας πείτε αν υπάρχουν UFO"Πρίν προλάβω να απαντήσω ... ζητώντας και δεύτερο πιάτο απο εκείνο το φοβερό ρύζι που είχε βράσει εξ ολοκλήρου στο ζουμί απο το κοτόπουλο,πετάγεται η γυναίκα μου..."Α, ο Βασίλης έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το θέμα αυτό.Να φανταστείτε οτι οταν είχαμε γνωριστεί συχνά - πυκνά το συζητούσαμε""Μπράβο Βασίλη " λέει ευτυχής ο εργοδότης μου "βλέπω ότι παλαιόθεν ήσουν προβληματισμένος"Τραβάω και γω τα ποδαράκια μου πίσω για να γλυτώσω τα επερχόμενα ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΛ, Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ και απαντω:" δε βαριέσαι κυρ-Ηλία,αφου έβγαινα ραντεβου και μιλούσα για τα UFO ,ε μάλλον ... προβληματικός ήμουνα!!!!"Επεσε το μέγα γέλιο, το παγωμένο κλίμα έσπασε.περάσαμε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!Επειδή είναι πραγματική ιστορία , μία συμβουλή για τα ... πρωτα astrodates:ασχοληθείτε με κάτι... γήινο!!!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Σωστό Βασίλη! Και όχι μόνο για τα πρώτα... Όμως υπάρχουν και σύντροφοι που δεν ανέχονται να μην είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής μας κάθε στιγμή. Μπορεί κάποιος να προσέχει και να αφιερώνει ελάχιστα βράδια στην αστρονομία και πολύ περισσότερα στη σύντροφό του, ωστόσο το παρακάτω σκηνικό θα το έχουν ζήσει αρκετοί: Πρώτο ραντεβού (ομιλεί εκείνη):-Σοβαρά έχεις τηλεσκόπιο; Θά 'θελα και γω να δώ! Δεύτερο:-Πότε θα μου δείξεις με το τηλεσκόπιο; Θέλω πολύ να δώ τον Κρόνο! Τρίτο:-Ουάου, είναι τέλειος!!! (Ο Κρόνος) Έβδομο:Εμ, ναι. Πολύ ωραίος και ο Δίας. Δέκατο έβδομο:-Αγάπη μου, ήρθε χθές μια καλή μου φίλη με το αγόρι της και θέλω να βγούμε απόψε όλοι μαζί.. ..ποιος αστεροειδής;.. ..Καλά... Εκατοστό δέκατο έβδομο:-ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ; ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕΣ; Ν-οστό:- Η ΕΓΩ Η Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ! Ευτυχώς δεν είναι πάντα έτσι... Στέφανος Σ.Γ. Φυσικά, εξίσου συχνά η ευθύνη βαραίνει το ...ισχυρό φύλλο. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 αφου έβγαινα ραντεβου και μιλούσα για τα UFO ,ε μάλλον ... προβληματικός ήμουνα!!!!" Στέφανε, εφιαλτικη η σειρα των ραντεβου που περιγραφεις!!! Μακρια απο μας!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Ν-οστό:- Η ΕΓΩ Η Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ!Αφροδιτη μου .. υμμμ, εννοω Κατερινακη, μην ξεχασεις να αφησεις τα κλειδια! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
dkef Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Πρώτο ραντεβού (ομιλεί εκείνη):-Σοβαρά έχεις τηλεσκόπιο; Θά 'θελα και γω να δώ!Δεύτερο:-Πότε θα μου δείξεις με το τηλεσκόπιο; Θέλω πολύ να δώ τον Κρόνο! ........ Ν-οστό:- Η ΕΓΩ Η Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ! Αχ, ούτε μία φορά δεν μου έχει προκύψει που να μην επαναληφθεί αυτό το σενάριο... Όσο cool βρίσκουν στην αρχή οι γυναίκες το χόμπυ μας, τόσο βαρετό το βρίσκουν μετά. Και αν είναι και χειμώνας, άστα να πάνε. Δεν τις βγάζεις στις κορυφογραμμές ούτε και αν τις ντύσεις με ρούχα για πολική εξόρμηση. "All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
skywalker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Εγω παιδια πριν δυο χρονια,ειχα γνωρισει ενα σωστο αστρομανουλι το οποιο ασχολιοταν με την αστρονομια,οταν εγω καλα καλα δεν πολυ ηξερα αρκετα!!! Αφου να φανταστειτε ειχε φτιαξει δικους της χαρτες!!!!Ενα βραδυ ειχαμε παει στο βουνο με τα κυαλια της,αυτη χαζευε τα αστερια εκει ψηλα,ενω εγω ταυτογχρονα εψανα κομητες στα χαμηλα... Ειναι ωραιο να μοιραζεσαι με την-τον συντροφο σου τον εναστρο ουρανο κ να ανακαλυπτεται μαζι την μαγεια που τοσο απλοχερα σου χαριζει!!! Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Foehammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Μην μου πεις οτι την αφησες να φυγει?????? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Μην μου πεις οτι την αφησες να φυγει?????? Χεχεχε, υπηρχε διπλη εξοδος λογω της νεα σεληνης στο τελος του ετους (και φυσικα δεν πρεπει να παει χαμεμη η ευκαιρια). Μην ανυσηχεις, θα γυρισουν απο μονες τους! Σιγα τωρα να χασω το παραθυρακι γυρω απο την πρωτο-χρονια και τη νεα σεληνη. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Μαγκες, Υπαρχει ενα παραθυρακι για αστροφωτογραφηση με ελαχιστη επιροη απο τη σεληνη. Μιλαμε για τα εξης (ημερομηνια, τελος-αρχη λυκοφωτος, ανατολη-δυση σεληνης, φαση σεληνης): 29-12-05 18:48 - 06:07 06:03 - 15:15 (5,2%)30-12-05 18:49 - 06:07 07:14 - 16:14 (0,4%)31-12-05 18:49 - 06:07 08:18 - 17:24 (0,7%)01-01-06 18:50 - 06:07 09:11 - 18:42 (3,7%)02-01-06 18:51 - 06:08 09:54 - 20:01 (9,5%)03-01-06 18:51 - 06:08 10:28 - 21:18 (17,5%) Καλες παρατηρησεις και φωτογραφιες. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Vegan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Ανέκδοτο(λέμε τωρα...): Γιατί οι αστρονόμοι δέν τα πάνε καλά με τις γυναίκες;;; Γιατί οι μισοί είναι της θεωρίας και οι άλλοι μισοί της παρατήρησης
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 Εμένα πάντως η γυναίκα μου, μόλις πληροφορήθηκε το W.A.F., μου «ανακοίνωσε» ότι αναβαθμίζει το 10’’ dobsonian μου, από βαθμό 5 σε βαθμό 10! Συμπλήρωσε δε ότι το βρίσκει απολύτως κατάλληλο για την χρήση που το προορίζει, δηλαδή τον σωλήνα για αποθηκευτικό χώρο και το καπάκι του ταψί για ομελέτα! Της απάντησα ότι είναι πολύ πρακτικό μυαλό, την αγαπώ πολύ, αλλά θα παραμείνω στον βαθμό 5! PapGeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα