maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 ΩραίαΓράφε τώρα και με μικρά γιατί μας ξεκούφανες!!!
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ...
θέμης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Ισως να μην ειναι θεμα φωνης αλλα ειναι θεμα ευκολης αναγνωσης.Τονους δεν εισαι υποχρεωμενος να βαζεις.Τα κειμενα διαβαζονται ευχαριστα οταν ειναι μικρα τα γραμματα.Βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις αλλα θα βοηθουσε. Φιλικα Θεμης.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 ...ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΥ (ΦΥΣΙΚΗ) ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ .... Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!
Nicola Tesla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Ε!!! Μην βγάζετε έξω τους μηχανολόγους... Και μηχανολογία εφαρμοσμένη φυσική είναι.... Πράγματι η φυσική είναι η ομορφότερη επιστήμη, μαζί με τα μαθηματικά αλλά κατά την γνώμη μου αυτά τα δύο δεν μπορούν να διδάσκονται μερικές ώρες την εβδομάδα στα σχολεία και την ανώτατη εκπαίδευση, αλλά χρόνια όλοκληρα. Μην ξεχνάμε ότι κατανοώ αυτά τα δύο, σημαίνει κατανοώ όλο τον κόσμο.... Υ.Γ: Και 'γω έγραφα με κεφαλαία λίγο πιο μικρός μέχρι μου την είπανε, ξέρετε εσείς οι μεγάλοι... και το σταμάτησα Δευτεροετής φοίτητής μηχανολογίας ΕΜΠΈτός γεννήσεως 1986 Υ.Γ: Για όσους παραξενέυονται δεν είμαι 55 ετών αλλα 19, τα 55 χρόνια είναι ο χρόνος που πέρασε απο τον θάνατο του γνωστού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή.
Nicola Tesla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Η Μηχανολογία είναι φυσική.... Τι θα κάνατε χωρίς εμάς.... Δευτεροετής φοίτητής μηχανολογίας ΕΜΠΈτός γεννήσεως 1986 Υ.Γ: Για όσους παραξενέυονται δεν είμαι 55 ετών αλλα 19, τα 55 χρόνια είναι ο χρόνος που πέρασε απο τον θάνατο του γνωστού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή.
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Θέμη θα προσπαθήσω να γραψω με μικρά.Τεσλα να θυμάσαι ότι τις αλλάγές τις φέρνει η νέα γεννιά δεν γέρασα σε καμια περίπτωση αλλά τώρα το νέα αίμα θα φέρει την αλλαγή και θα ωθησει την παλαιοτερη σε νέες ανακαλύψεις.Για αυτό και περιμένω απο τα νέα παιδια Φιλικά Γιώργος Οικονόμου Αν καμμια φορά ξεχαστώ και ξαναγραψω με κεφαλαια ελπίζω να μην ξαναπαραξηγηθω από τον Βασίλη
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Οποιος διαβασει μονο την σελιδα 4,δεν θα βρει καμμια αναφορα στο θεμα μας(αστερες νετρονιων)Το πρωτο μαθημα που μας διδασκει η αστρονομια ειναι σεμνοτητα μπροστα στο μεγαλειο(κυριολεκτικα)του συμπαντοςΗ εμπειρια που εχω απο αστρονομους,επαγγελματιες αλλα και κορυφαιους ερασιτεχνες, μου εδειξε οτι η σεμνοτητα και η ταπεινοτητα ειναι σε μεγαλο βαθμο σχετικα με το ποσο καλοι αστρονομοι ειναι.Οσοι πραγματικα καταφερουν να αυτοπροσδιοριστουν σε σχεση με το απεραντο του συμπαντος,μπορουν και να κατανοησουν την αξια της γνωσεως που εχουμε για αυτο,αλλα και το οτι εχουμε ακομα να μαθουμε πολυ περισσοτερα.Στο θεμα μας,νομιζω οτι πρεπει να αναφερουμε και το γεγονος οτι στους αστερες νετρονιων ο χρονος κυλαει κατα 30% πιο αργα απο οτι εδω στη γη,λογω του ισχυρου βαρυτικου πεδιου.(συμφωνα με τον PaulDavies,βιβλιο"Χρονομηχανες",εκδοσειςΤραυλος).Μην το ξεχασω, καλη χρονια σε ολους Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
cd5885 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 G.OIKONOMOU, με τι ασχολείσαι? Μήπως είσαι καθηγητής σε γυμνάσιο? Στην ηλικία των 38 θεωρείσαι μεγάλος, και παραδίδεις τη σκυτάλη στη νέα γενιά? Σχετικά με το θέμα της επιστημολογίας, εγώ νόμιζα ότι όλα ξεκίνησαν στην Αρχαία Ελλάδα (μήπως έχεις παρερμηνεύσει λίγο τους Kraft, Lakatos και Kuhn?) Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός, να απαντάς κατά αυτό τον τρόπο σε "νέους" επιστήμονες? Μήπως έχεις λίγο οργή μέσα σου? Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να περιμένω την (οργισμένη) απάντησή σου! Φιλικά, cd5885 (MHXANΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.)
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 Οχι δεν είμαι καθηγητης σε γυμνάσιο έχω μαζί με άλλους συνεργατες φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.Αγαπητέ φίλε ο σεβασμός δεν ειναι θέμα υπερβολής.Οσο για το μεγάλος δεν είμαι και ίσα με την πελοπόννησο ... έχεις λοιπόν την (οργισμένη) καλημέρα μου Φιλικά και με εκτίμηση Γιώργος Οικονόμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα