Genius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να φθάσει στον προορισμό του ένα αντικείμενο από το πλανητάρια Θεσσαλονίκης μέσω του ΕΛΤΑ;
Genius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να φθάσει στον προορισμό του ένα αντικείμενο από το πλανητάρια Θεσσαλονίκης μέσω του ΕΛΤΑ;
songless_bird Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Αναλογα την περιοχη που εισαι. Οσες παραγγελιες εχω κανει εχουν φυγει απο το πλανηταριο την επομενη μερα, αλλα εφτασαν σε εμενα μετα απο 2 μερες.Γενικα με τα ΕΛΤΑ μην περιμενεις "σημερα το στελνουν, αυριο το εχω" Ειναι απαραδεκτα. Απο αγγλια με courier μου ηρθε αντικειμενο σε 1.5 μερα και με ΕΛΤΑ εσωτερικη αποστολη κανει 2 -3 μερες. Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα