Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ. Το είχα αγοράσει φέτος στο τέλος Αυγούστου από το Πλανητάριο. Το πήρα περισσότερο γιατί ήθελα να έχω σε ένα μόνο προσοφθάλμιο, πολλά μαζί και μιας που είχα ακούσει καλά λόγια, ήταν μονόδρομος πλέον η αγορά του. Όντως είναι πασπαρτού, με την έννοια ότι έχοντας ένα, μπορεί κανείς να κάνει την ίδια δουλειά (αλλά με λιγότερο κουβάλημα και συμπράγκαλα) σαν να έχει πολλά προσοφθάλμια, άσε που γλυτώνεις το βάλε-βγάλε! Όμως αποφάσισα να πουλήσω τον εξοπλισμό οπότε το δίνω και αυτό. Το συγκεκριμένο, επειδή ακριβώς είναι πολύ βολικό (και με πεντακάθαρα οπτικά) το έβαζα και σε ένα μικρό τηλεσκόπιο Meade 90άρι και με βόλευε πολύ. Είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, όμως επειδή το σώμα είναι βαμμένο μαύρο, έχει κάνει ελαφρά αμυχή εκεί που ακουμπούσε το βιδάκι σφιξίματος. Φίλος μου είπε πως είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό, αλλά εγώ το αναφέρω για λόγους δεοντολογίας. Θα δείτε την φωτό με το κόκκινο βέλος, αλλιώς είναι άψογο απ όλες τις πλευρές και εγγυώμαι πως όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί. Η καταχώρηση αφορά το προσοφθάλμιο που βλέπετε στην φωτογραφία, (δεν είναι από το ίντερνετ, θα παραλάβετε αυτό ακριβώς που βλέπετε) με το κουτάκι του και το μόνο άλλο που δεν βλέπετε αλλά συμπεριλαμβάνεται και αυτό, είναι το δερμάτινο πουγκί του.

Το δίνω 25% κάτω από την τιμή που το πήρα, στα 160.00 ευρώ δηλαδή.

Κατοικώ στον Πειραιά, και δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο, το τηλέφωνο μου είναι 6974 961740. Σας ευχαριστώ. Κώστας.

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ, ευχαριστώ φίλε Νίκο και καλορίζικο!!

zoom-3.thumb.jpg.86da0a41eebbe82bdf04f1549fc63259.jpg

zoom-2.thumb.jpg.1d5c1a9ddba55ba569d2eb5042a11067.jpg

zoom-1.thumb.jpg.8f6b200b3774f432208929fd161ce12a.jpg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης