Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας μπορείτε να μου πείτε κανένα προγραμμα όπου μπορω να σχεδιάσω κατι

Θελω να σχεδιάσω έναν πυλώνα για την στήριξη μου για να ειναι πιο σταθερό (θα ειναι μόνιμο κάπου χωρίς φωτορύπανση)

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το sketchup (πρώην Google sketchup). Η δωρεάν έκδοση νομίζω θα σε καλύψει. Υπάρχουν πολλά video tutorials στο YouTube και σε λίγη ώρα θα μπορείς να αρχίσεις να σχεδιάζεις.

www.sketchup.com

Δημοσιεύτηκε

Είχες στο νου σου να κάνει κάποιους υπολογισμούς ή απλά να έχεις μια εποπτεία της κατασκευής;

Παρεμπιπτόντως, εδώ μια συζήτηση περσινή για πυλώνα που πιστεύω πως έχει κάποιες καλές συμβουλές για την κατασκευή του:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19564

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Κατεβασε το corel draw σε portable.Κάπου θα το βρεις σίγουρα. Απλα τέλειο και πανευκολο.

Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.

Werner Heisenberg

Δημοσιεύτηκε
για ποιο πραγμα μηλατε μηπος με ενδιαφερει :?:

Μιλάμε για πρόγραμμα σχεδιασμού και συνέστησα το corel draw το οποιο έιναι εύκολο και για αρχάριους.Μπορείς να σχεδιάσεις με ακρίβεια μικροκατασκευές αλλά και μεγάλες κατασκευές και να προσθέσεις διαστάσεις και άλλα πολλά.

Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.

Werner Heisenberg

Δημοσιεύτηκε
για ποιο πραγμα μηλατε μηπος με ενδιαφερει :?:

Μιλάμε για πρόγραμμα σχεδιασμού και συνέστησα το corel draw το οποιο έιναι εύκολο και για αρχάριους.Μπορείς να σχεδιάσεις με ακρίβεια μικροκατασκευές αλλά και μεγάλες κατασκευές και να προσθέσεις διαστάσεις και άλλα πολλά.

Werner Heisenberg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης