gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Tι προτίνεται κιάλια να αγοράσω;Πληροφοριακά ειμαι αρχάριος. Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Μέχρι 10χ50 (καλύτερα 8χ50) και μέχρι 150 ευρώ!Εγώ έχω κατι Minolta στη τιμή αυτή,που τα πάω πολύ!
SATI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 θα συμφωνίσω με τον maxp πάρε΄μέχρι 10χ και αν το αντέχει η τσέπη σου θα μπορούσες να πάρεις πιο φωτεινά πάρε τα 9χ63 ή τα 8χ56 της celestron-vixen.βιβλία και χάρτες έχεις για να ξέρεις τι να δείς? Thinking is not a crime....! φιλικά Νίκος Λουρίδης
gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Εχω και βιβλία και χάρτες.Οταν έλεγα αρχάριος δεν εννούσα τοσο αρχάριος.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου,SATI. Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
Flashy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Εγω πηρα απο astromart κατι Νικον 10χ50 Action Wide (japan) gia 80usd ειναι απιθανα και πολυ πιο φθηνα απο οσο πωλειται στην Ελλαδα. Θα στα προτεινα Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα