Jump to content

Πωλούνται κυάλια TS-Marine 15x70 - SOLD


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόκειται για αυτό το μοντέλο:

 

http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p1405_TS-15x70-MX-MARINE---Outdoor---Weitwinkel---Stickstoff-gefuellt.html

 

Τα κυάλια τα έχω πάνω από 3 χρόνια, μου έχουν χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές, αλλά θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο (κι ακριβότερο) κι αυτός είναι ο λόγος που τα πουλάω. Η τιμή είναι 170 ευρώ και υπάρχουν 2 λόγοι που είναι χαμηλή:

 

1) Τα πήρα απευθυγραμμισμένα από την Telescope Service. Με τη βοήθεια του KonstantinosM κατάφερα και τα ευθυγράμμισα (σωστότερος όρος είναι το conditional alignemnt) και δεν είχα πρόβλημα ξανά. Θεώρω σωστό όμως να είναι σε γνώση του αγοραστή το θέμα.

 

2) Λόγω υγρασίας απέκτησα κάποιους λεκέδες στο εσωτερικό του ενός φακού. Υπάρχει σχετικά και παλώτερο θέμα στο Astrovox (http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=20684&highlight=), γιατί στην αρχή φοβήθηκα για μύκητα. Δεν είναι μύκητας και δεν επηρεάζουν την απόδοση, αλλά κατανοώ πως δεν είναι κι ότι πιο ελκυστικό για έναν αγοραστή.

 

Συναλλαγή μονο Αθήνα (ή και Κόρινθο), γιατί θα ήθελα να τσεκάρω με οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή πως είναι οκ το conditional alignment και δεν χρειάζεται καμιά μικρορύθμιση.

Νίκος Κουρούνης

 

Celestron C8 XLT

Helios Apollo 15X70

Vixen Ultima 7X50

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης