Jump to content

Ζητούνται αξεσουάρ SLR


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία Nikon SLR (μοντέλο F401x) με τον φακό της 28-80 mm. Ήδη κάνω κάποιες πειραματικές λήψεις (startrails, πορτραίτα αστερισμών, φεγγάρι) από Αθήνα και περιμένω να πάω το φιλμ για εμφάνιση να δω τι έχω κάνει (γλυκιά αναμονή)! Μόλις τελειώσω με την εξεταστική σκέφτομαι να φτιάξω και ένα barn door.

 

Ζητάω αν έχει κάποιος διάφορα αξεσουάρ, π.χ. κάποιον φακούς (τηλεφακό), φίλτρα, παρασολέιγ, θαμπόγυαλο, ή οτι υπάρχει από όλα αυτά και σε προσιτή τιμή.

 

Μην μου πείτε πάρε DSLR να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτή την εποχή δεν υπάρχει μία! Να πω την αλήθεια μου αρέσει και το φιλμ!

Την καλημέρα μου στους απανταχού αστρόφιλους!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καλησπέρα φιλε

 

Πρωτα απ ολα θα θελα σου πω να μην παιδευτεις καν με το φιλμ γιατι μονο το χρονο σου θα χασεις.τα χρηματα που θα δωσεις για αξεσουαρ κρατα τα και μαζεψε ακομα λιγα για μια παλια dslr.Με 120 -150 ευρω μπορεις να βρεις.το μεγαλο κακο του φιλμ ειναι η υπερβολικα αργη εξέλιξη που σου παρεχει.πραγματα που θα μαθεις για ενα στοχο και για τον εξοπλισμο σου σε ενα βραδυ μεσω μιας dslr με το φιλμ μπορει να κανεις μηνες!!για παραδειγμα για να εστιασεις με το φιλμ σωστα ειναι καπου στο αδυνατο.εδω βλεπεις τι βγαζεις αμεσα και θελεις αρκετες διορθωσεις στο focus μεχρι να εστιασεις με ακριβεια.φαντασου τωρα εσυ να πρεπει να εμφανισεις το φιλμ για να καταλαβεις οτι εισαι αφεστιασμενος....παει το βραδυ τζαμπα!δεν το συζητω να βρεις τα σωστα asa του φιλμ για τον εκαστοτε στοχο και τον σωστο χρονο εκθεσης...κλαμα!!μεχρι να τα βρεις αυτα Αν τα βρεις θα περασουν πολλα βραδια αδικοχαμενα και πολλα χρηματα στις εμφανισεις των φιλμ και στην αγορα τους.

Ελπιζω να βοηθησα!!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Φίλε Πυθαγόρα καλησπέρα και σε σενα.

 

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Η αλήθεια είναι οτι θέλω πολύ να πάρω μια dslr, αλλά δυστυχώς οπώς είπα αυτή την περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για εξοπλισμό και το Νοέμβρη μπαίνω φαντάρος. Μετά το στρατιωτικό θα μαζέψω λεφτά να πάρω έναν αξιοπρεπή εξοπλισμό και για παρατήρηση και για φωτογράφιση.

 

Μέχρι τότε όμως δεν μπορώ να κάθομαι! Θα παίξω με δυο τρια φιλμάκια κι ότι κάτσει. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σ'ευχαριστώ, γιατί γνωρίζοντας τις δυσκολίες δεν θα απογοητευτώ εκ του αποτελέσματος.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καλησπέρα :)

 

Έχω αυτόν τον τηλεφακό Samyang 800mm F8 MC IF Mirror

 

http://www.skroutz.gr/s/2462139/Samyang-800mm-F8-MC-IF-Mirror.html

 

Αν σε ενδιαφέρει τον δίνω 80 ευρώ, σε άριστη κατάσταση, εντός Αθηνών.

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης