Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Χα χα χα . Όμως μιλήστε πρώτα με τον άνθρωπο. (Εξ άλλου και το διαγώνιο κάτοπτρο είναι)

Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου.

Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.

Δημοσιεύτηκε
δηλαδη μεχρι να αφησουμε αυτον τον ματαιο κοσμο φτου φτου ,χαχαχαχα δε το καθαριζουμε ποτε,ακομα και αν εχει εγκατασταθει καμια αραχνουλα ,λεω εγω τωρα .ενταξει κανουμε και λιγο χιουμορ ,εχει κανα δυο σημαδακια σαν μαυρεσ τελεισ που μου βγαινουν στο προσοφθαλμιο
Δημοσιεύτηκε
δηλαδη μεχρι να αφησουμε αυτον τον ματαιο κοσμο φτου φτου ,χαχαχαχα δε το καθαριζουμε ποτε,ακομα και αν εχει εγκατασταθει καμια αραχνουλα ,λεω εγω τωρα .ενταξει κανουμε και λιγο χιουμορ ,εχει κανα δυο σημαδακια σαν μαυρεσ τελεισ που μου βγαινουν στο προσοφθαλμιο

Απλά δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ρωτάς πως να καθαρίσεις φακό διοπτρικού ή κάτοπτρο κατοπτρικού. Εκτός αν όπως είπα έχεις κανένα σπάνιο folded refractor που είναι διοπτρικό με κάτοπτρο. Ή αν ρωτάς για τη διαγώνιο διοπτρικού που και αυτή έχει κάτοπτρο όπως είπε ο φίλος παραπάνω.

Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOS

http://astro.ecuadors.net

Violence is the last refuge of the incompetent.

Δημοσιεύτηκε
Πέρση μας είχε γράψει ο Αλέξανδρος, ότι μένει στο Κορωπί. Και με το τηλεσκόπιο του δεν έβλεπε την κεφαλή του ίππου και φοβόταν μήπως το τηλεσκόπιο που αγόρασε είναι μούφα. Και μας είχε πει ότι έχει το 120/600 της SW. Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι διαθλαστικό. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Κανένας άλλος μπορεί να ρίξει λίγο φως;

Δημοσιεύτηκε

εχετε δικιο,λεω για τον πρωτο φακο, αυτοσ εχει τα σημαδια ,ο εσοτερικοσ ειναι ενταξη,ναι ειναι 120/600

τα σημαδακια ειναι σαν να πηραμε ενα μαρκαδορο και καναμε δυο τελιτσεσ,ευχαριστω πολυ για τησ απαντησησ σασ, θα το κανω απαλα και χειρουργικα χαχαχα

Δημοσιεύτηκε
Τότε με ένα βαμβάκι βρεμένο καθάρισε τον απαλά. Και μετά με ένα στεγνό σκούπισε τον.

Δημοσιεύτηκε
Και με το τηλεσκόπιο του δεν έβλεπε την κεφαλή του ίππου και φοβόταν μήπως το τηλεσκόπιο που αγόρασε είναι μούφα.

Χιχιχι, η κεφαλή ίππου είναι κλασσικό τεστ για 120άρι τηλεσκόπιο. Εννοώ φυσικά 120 ίντσες... :D

εχετε δικιο,λεω για τον πρωτο φακο, αυτοσ εχει τα σημαδια ,ο εσοτερικοσ ειναι ενταξη,ναι ειναι 120/600

τα σημαδακια ειναι σαν να πηραμε ενα μαρκαδορο και καναμε δθο τελιτσεσ

Συνήθως αρκεί ένα πινέλο οπτικών (από τρίχα αλόγου νομίζω είναι αυτά) για να φύγει η σκόνη και μετά με microfiber υφασματάκι για οπτικά. Αν έχεις κάτι πολύ σοβαρό και αυτά δεν αρκούν, σε ένα άλλο νήμα εδώ πέρα διάβαζα για ισοπροπυλική αλκοόλη...

Δημοσιεύτηκε
αυτο για την καφαλη του ιππου το ειχα γραψη γιατη μου ειχαι κανει εντυπωση στο you tube οτι ειχε βγαλει ενασ φωτογραφιεσ με ενα ετχ 80 και ειχαι την κεφαλη του ιππου ,επειδη ξερω οτι ειναι πολυ μικρο τηλεσοπιο
Δημοσιεύτηκε
αυτο για την καφαλη του ιππου το ειχα γραψη γιατη μου ειχαι κανει εντυπωση στο you tube οτι ειχε βγαλει ενασ φωτογραφιεσ με ενα ετχ 80 και ειχαι την κεφαλη του ιππου ,επειδη ξερω οτι ειναι πολυ μικρο τηλεσοπιο

Φαντάζομαι ότι πλέον ξέρεις καλά πως άλλα πράγματα βλέπουμε και άλλα φωτογραφίζουμε από ένα τηλεσκόπιο, έτσι;

Ευχαριστημένος γενικά; Το StarTravel 120 πρέπει ναι είναι αρκετά καλό τηλεσκόπιο.

Δημοσιεύτηκε
Αν μένεις ακόμα Κορωπί, μία νύχτα χωρίς φεγγάρι, να πας προς το Σούνιο απέναντι από το Νησάκι Πάτροκλος και να κατέβεις κάτω. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που φαίνεται ο Γαλαξίας είναι γεμάτος νεφελώματα. Θα το ευχαριστηθείς πολύ. Σου στέλνω φωτογραφίες για να καταλάβεις που είναι.

2055092321_IMG_6266-2.thumb.jpg.bda2a7636cb5dca6815441d17e907048.jpg

643976432_IMG_90672.thumb.jpg.92c5dbdf83d816ae42cb1a60d20e353a.jpg

Δημοσιεύτηκε
ευχαριστω πολυ ,το ξερω το μεροσ ,οχι ωμοσ σε αστροπαρατηρηση ,βασσικα χρειαζεται και παρεα εγω ακομα δεν ξερω κανεναν ,αν πατε καποια στιγμη φωναξτε ,αν χωραω στην παρεα βεβαια για να μαθω και εγω απο πιο εμπειρουσ τα μυστικα του ουρανου ,
Δημοσιεύτηκε
Εγώ μένω Σαρωνίδα. Εκεί πάω μόνος μου για αστροπαρατήρηση. Τώρα το καλοκαίρι δυστυχώς θα δουλεύω κάθε βράδυ. Όμως αν τα καταφέρω θα σου γράψω πμ για να συνεννοηθούμε.

Δημοσιεύτηκε
ευχαριστω πολυ,ξερω και εγω ενα πολυ καλο μεροσ στην αττικη ,δε ξερω αν το γνωριζουν καποιοι απο το φορουμ ,θα το προτεινω παντωσ ,να βγαλω καποιεσ φωτογραφιεσ και να σασ το δειξω, εινε στα διοδια ελευσινασ δεξια στο βουνο μεσα ,με πολυ σκοταδι και μεγαλο χωρο και αλανα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης