Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Από όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την Αστρονομία το 2007 (ερασιτεχνικά) , ήθελα να φτιάξω ένα site για να μοιράζομαι την αγάπη μου για τον έναστρο ουρανό και τις προσπάθειες μου να τον απεικονίζω!

Το τελευταίο καιρό ασχολήθηκα με την υλοποίηση του ονείρου αυτού και είμαι επιτέλους χαρούμενος που τα κατάφερα!

http://aggelosmakris.zenfolio.com/

Η γκαλερί είναι work in progress και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με αστροφωτογραφίες τοπίου, από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στο blog θα μοιράζομαι χρήσιμα/ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτό το είδος αστροφωτογράφισης!

Παράλληλα έφτιαξα και μια σελίδα στο facebook όπου θα ανεβαίνουν όλες οι φωτογραφίες.

https://www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

Σχόλια και κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Άγγελος Μακρής

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε

Καλή αρχή Άγγελε.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας δείξεις ωραία πράγματα!

Περιμένω λήψεις από το γεφύρι της Αρτοτίβας.

# Σπύρος Αντωνόπουλος #
Δημοσιεύτηκε
Καλή αρχή Άγγελε. Βέβαια εγώ θα προτιμούσα τα όσα γράφονται να είναι στα Ελληνικά ή και στα Ελληνικά. (Δεν ξέρω Αγγλικά :oops: )

Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου.

Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.

Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

κ. Γιάννη έχετε δίκιο για τα αγγλικά αλλά είναι δύσκολο να φτιάξεις το website και στις 2 γλώσσες.

Οπότε στη σελίδα μου στο facebook, όλες οι περιγραφές είναι και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά!

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

Δημοσιεύτηκε
Άγγελε προχώρα ακάθεκτος. Μη σου γίνουν τροχοπέδη οι δικές μου εμμονές και σημαντικότατες ελήψεις γνώσεων.

Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου.

Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.

Δημοσιεύτηκε

Φιλε αγγελε σε συγχαίρω για την προσπάθεια σου απλά έχω κάποιες πληροφορίες να σου δώσω πριν προχωρήσεις το δικό σου σαιτ.Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι στον παροχο zenfolio ενας απο τους πολλούς παροχους που σου δίνουν δωρεάν hosting αλλα και domain...

Θα σε συμβούλευα λόγο εμπειρίας στον χώρο να μην συνεχίσεις να αναπτύσσεις το σαιτ σου εκεί αλλά να κλείσεις ενα domain με τελική κατάληξη info που ειναι πολυ φτηνό και να ανοίξεις ενα sait που γίνεται αυτόματα κάνοντας ένα λογαριασμό σε καποιο παροχο Ελληνικό θα έλεγα γιατί μπορεί να στο κάνουν άμεσα αυτοί.

Ο λόγος ειναι πως σε αυτό τον παροχο που είσαι και γενικά σε αυτούς τους δωρεάν παροχους δεν εχεις την δυνατότητα να παίρνεις backup.Αν αύριο μεθαύριο θελήσεις να κάνεις κάποια ποιο προχωρημένη δουλειά θα πρέπει να ξεκινησεις απο την αρχή.Οι φωτογραφίες σου και όλα τα σχόλια ανήκουν στον παροχο και οχι σε εσενα.Στην χειρότερη περίπτωση είναι πως αν αυτός ο παροχος κάποτε κλείσει απλά μια μέρα θα δεις την ιστοσελίδα σου να μην υπάρχει..

Ο λόγοι είναι σημαντικοι εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οπότε συνεχίζεις κανονικά.

www.retrovisions.gr

www.retrosystem.gr

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε, συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια σου και εύχομαι να εμπλουτίσεις τη σελίδα σου με πολλές αστροφωτογραφίες τοπίου.

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος πολύ εξοπλισμό στην κατοχή του, μια φωτογραφική μηχανή και ένας τρίποδας μπορούν να κάνουν περισσότερη δουλειά αν υπάρχει πάθος σε σύγκριση με κάποιον που διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και δεν έχει πάθος.

Και αν κρίνω από τη συνάντηση μας πέρυσι το καλοκαίρι στον Πάρνωνα εσύ έχεις το πάθος.

Καλές αστροφωτογραφίες τοπίου λοιπόν )

“The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.”

― William Shakespeare, Julius Caesar

ALBIREO OBSERVATORY

Αlbireoobservatory

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Γιώργο, γνώριζα ότι υπάρχει πρόβλημα αν κλείσει ο πάροχος, αλλά δεν γνώριζα τη πραγματική έκταση του προβλήματος οπότε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Επειδή είναι απλώς προσωπική ιστοσελίδα που αφορά το hobby μου, δεν θα κάνω κάμια δραστική αλλαγή άμεσα. Αλλά θα ξεκινήσω να το ψάχνω για να μεταφερθώ αλλού.

Κωνσταντίνε, θα εμπλουτιστεί σιγά σιγά η σελίδα με φωτογραφίες, πληροφορίες κτλ. Ήδη κάποια είναι έτοιμα για δημοσίευση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ακριβώς φθηνός ο εξοπλισμός, αλλά σίγουρα πιο φθηνός από τηλεσκόπιο+βάση+ccd+συμπράγκαλα.

Καλή αντάμωση σε κάποιο βουνό!

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

κ. Γιάννη επανεξέτασα το όλο θέμα και τελικά μετέφρασα και έφτιαξα τη σελίδα στα Ελληνικά!

Στη σελίδα στο facebook χρησιμοποιώ και τις 2 γλώσσες στις περιγραφές, αλλά στην ιστοσελίδα θα έχω μόνο Ελληνικά πλέον.

Σας ευχαριστώ πολύ για την παρότρυνση,

Άγγελος Μακρής

http://aggelosmakris.zenfolio.com/

https://www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης