murcielago650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Α ναι συγνωμη δεν ειχα δει την διαφορα....Μαλλον παω για το 150/750 στα 499 που εχει εδω Ελλαδα. http://www.skroutz.gr/s/3593174/Sky-Watcher-150-750-EQ3-2.html Τα capital controls βλεπω να κρατανε αν οχι πανω απο χρονο,αρκετους μηνες....Αν και το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο και στο εξωτερικο δεν εχει σχεδον καθολου διαφορα με τα 499 που εχει εδω Ελλαδα. Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Για μένα η σοφότερη επιλογή για ισημερινή με βάση τα χρήματά σου. Όπως σου είπα και πιο πάνω καλύτερα να μαζέψεις μερικά χρήματα παραπάνω γιατί τα αξίζουν. Τα 200 ευρω διαφορα είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που σου προσφέρουν τα 2 τηλεσκόπια. Θα πας Μυτιλήνη; Από κει είσαι; Πατριωτάκι είσαι ρε; Γι αυτό έχω επιλέξει και το Αίολος σαν username. Θα βρίσκομαι μετά τον 15αύγουστο. Έχει πράγματι πολλά μέρη με σκοτεινό ουρανό και έχει και σύλλογο νομίζω ερασιτεχνικής αστρονομίας. Y.Γ. Ρώτα πάντως και στο πλανητάριο πόσο έχει γιατί είναι πιο έμπειροι και θα έχεις και καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση αν συμβεί χτύπα ξύλο κάτι. Θεόδωρος Σπανός
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Επίσης ξέχασα να σου δείξω ότι μπορείς στο μέλλον να αναβαθμίσεις την βάση eq3 σε autotracking http://www.planitario.gr/moter-orthhs-anaforas-apoklishs-gia-tis-ishmerines-sthrixeis-eq3-cg4.html ή σε πλήρη goto http://www.planitario.gr/eq3-kit-goto.html Θεόδωρος Σπανός
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Α ναι συγνωμη δεν ειχα δει την διαφορα....Μαλλον παω για το 150/750 στα 499 που εχει εδω Ελλαδα. http://www.skroutz.gr/s/3593174/Sky-Watcher-150-750-EQ3-2.html Τα capital controls βλεπω να κρατανε αν οχι πανω απο χρονο,αρκετους μηνες....Αν και το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο και στο εξωτερικο δεν εχει σχεδον καθολου διαφορα με τα 499 που εχει εδω Ελλαδα. Νομίζω μόνο η ονομασία είναι η διαφορά με το 150P. Έχει ξεφύγει λίγο το μπάτζετ σου, αλλά και είναι πολύ αξιόλογο τηλεσκόπιο και εφόσον θες να πας σε φωτογραφία δε θα πάει χαμένο αυτό το αρχικό κόστος. Εκτός από τη βάση, "φωτογραφική" αναβάθμιση (όχι απαραίτητη βέβαια) έχει και ο σωλήνας αφού παίρνει το Skywatcher 0.9x Coma Corrector που διορθώνει το coma που έχουν τα νευτώνια και επιπλέον το κάνει ακόμα πιο "γρήγορο" σε f/4.5 (δηλαδή ακόμα μικρότερες εκθέσεις).Υπάρχει και το 150P-DS που είναι ακόμα καλύτερο για μελλοντική φωτογραφική χρήση (στην Ελλάδα λέγεται 150 DSF), κυρίως για τον καλύτερο εστιαστή, αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκεις σε πακέτο με βάση οπότε έτσι ξεχωριστά το κόστος αυξάνεται πολύ και το ξεχνάμε Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Ειναι η κοπελα μου απο εκει οποτε τα 4 τελευταια χρονια το επισκεπτομαι το νησακι σας...απο Αναξο.εσυ?δυστυχως 5 αυγουστου ξαναγυρναω πισω αλλιως την κανονιζαμε μια συναντηση αστροπαρατηρησης Ρωτησα και στο πλανηταριο και μου ειπε πως κανονικα εχει 560,ειναι εξαντλημενο ομως και λογω capital controls δεν μπορουν να κανουν εισαγωγες,κοινως δεν μπορεις να αγορασεις τπτ απο εξωτερικο ακομα κ αν εισαι καταστημα...Παντως γενικα και στο 150/750 που λεμε αλλα κ στο 8" dobsonian το πλανηταριο ειχε χειροτερες τιμες απο αλλα μαγαζια...κριμα.θα περιμενε κανεις το αντιθετο!!! Οπως ειπα κ παραπανω ναι απο το πολυ 300 φτασαμε 500.κατσε να δω κιολας αν αυριο ειναι οκ γτ μου ειπε πως πρεπει να το κοιταξει στην αποθηκη αν υπαρχει(πηρα τηλ στις 20.00 και ειχε κλεισει η αποθηκη του).Θα ενημερωσω αυριο για το αν το βρηκα... Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Παντως γενικα και στο 150/750 που λεμε αλλα κ στο 8" dobsonian το πλανηταριο ειχε χειροτερες τιμες απο αλλα μαγαζια...κριμα.θα περιμενε κανεις το αντιθετο!!! Το πλανητάριο είχε πάντα χάλια τιμές (ειδικά στα μη-dobsonian), απλά τώρα αρχίζουν να εμφανίζονται και άλλοι που έχουν πιο "νορμάλ" τιμές. Δεν ξέρω γιατί τέτοια ακρίβεια, το παρακάνουν. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Θα μείνω στο Μόλυβο που είναι δίπλα στην Άναξο. Καλή φάση θα ήταν. Πάντως στην Άναξο έχει αρκετά καλο ουρανο. Μακάρι να το έχεις γιατί θα το ευχαριστηθείς. Χώρο στο αμάξι να έχεις να το πας στο νησί. Πες στην κοπέλα σου να μη γεμίσει την βαλίτσα με περιττά. Παθών Είχα την εντύπωση ότι την δευτερα ανοιξαν οι αγορές με κάρτα από εξωτερικό. Λάθος εντύπωση είχα τελικά. Θεόδωρος Σπανός
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Είχα την εντύπωση ότι την δευτερα ανοιξαν οι αγορές με κάρτα από εξωτερικό. Λάθος εντύπωση είχα τελικά. Όχι ακόμα φίλε μου. Αφού εγώ που έχω ξένες κάρτες σκεφτόμουν ότι εύκολα μπορούσα να χρεώνω τους άλλους να τις χρησιμοποιούν! Αλλά αυτό το τοκογλυφέ στυλ δε μου πηγαίνει... Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δυστυχως το skywatcher 150/750 δεν υπαρχει ουτε στο καταστημα με τα 499 αλλα ουτε και στο πλανηταριο και με οσα συμβαινουν με τις τραπεζες δεν ξερει κανεις ποτε θα ξανα ερθουν παραγγελιες....Ξερετε μηπως που αλλου μπορω να το βρω? Υγ οι τραπεζες ανοιξαν αλλα ακομα δεν μπορεις με κανενα τροπο να βγαλεις λεφτα απο την Ελλαδα...εκτος καποιων περιπτωσεων. Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δυστυχώς δε βλέπω τρόπο πριν τις διακοπές σου. Δεν είναι και το πιο δημοφιλές στην Ελληνική αγορά για να το έχουν σε στοκ. Όταν θα γυρίσεις, αν έχεις κανένα φίλο με πιστωτική εξωτερικού να σε βοηθήσει να το παραγγείλεις π.χ. από firstlightoptics (480 ευρώ με μεταφορικά), αλλιώς μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να ξαναστοκάρουν...Δες το από την καλή πλευρά. Τις πρώτες μέρες με το πρώτο μας τηλεσκόπιο συνήθως ψαχνόμαστε, οπότε μπορεί να μην προλάβεις να εκμεταλλευτείς τους ουρανούς του νησιού. Αντ'αυτού, πάρε την DSLR και ένα τρίποδο και βγάλε μια φωτογραφία λίγων δευτερολέπτων σε υψηλό ISO (π.χ. 15-20 sec στα 18mm f3.5 ISO 3200). Δε μπορείς να βγάλεις τα αποτελέσματα του piggyback, αλλά αν έχεις σκοτεινούς ουρανούς δεν είναι άσχημα τα αποτελέσματα κι έτσι (επισυνάπτω φωτό από την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στην Κρήτη). Καλές διακοπές και ελπίζω να βρεις άκρη! Ο Γαλαξίας πάνω από το Φαράγγι των Τοπολίων. Canon 550D 15mm f3.5 20sec ISO 3200 Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
StamosP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Κοίτα και στις αγγελίες, πήρε το μάτι μου ένα 150pds χωρίς στήριξη όμως. Βάλε και καμιά αγγελία ζήτησης, δε ξέρεις καμιά φορά... Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Κοίτα και στις αγγελίες, πήρε το μάτι μου ένα 150pds χωρίς στήριξη όμως. Βάλε και καμιά αγγελία ζήτησης, δε ξέρεις καμιά φορά... Όντως, αυτό είναι καλή λύση. 170 Ευρώ το ακόμα καλύτερο 150pds και μετά ακόμα και καινούργια από το πλανητάριο να πάρεις την EQ3 έχει 300 ευρώ. Και μάλιστα είναι και στην έκδοση steel tripod που νομίζω είναι και λίγο καλύτερη απο την EQ3 που έχουν στα πιο καινούργια (ας μας πει βέβαια κάποιος που τις έχει δει και τις δύο - έχω δει μόνο τη μία). Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Απο φωτογραφια κατι εχω κανει κ εγω.μια περσυνη δικια μου... Ο σωληνας 150/750 ναι οκ 170 καλα ειναι αλλα σαν αρχαριος δεν ξερω τι να κοιταξω σε ενα μεταχειρισμενο ετσι ωστε να παρατηρησω τυχον φθορες οποτε δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω.Λεω να μην το πιεσω αφου δεν μη πηγε και δεν καταφερα να το βρω καινουριο,ας περιμενω λιγο καιρο μεχρι να γυρισω και βλεπουμε.Αλλωστε και αυτο να παρω παλι δεν προλαβαινω να παω να παρω και την βαση ωστε να το εχω ετοιμο για τις διακοπες μου... Στη φωτο να φανταστειτε δεν ηξερα τι ειναι αυτη η σειρα απο αστερια που φαινονταν...μετα εμαθα οτι ειναι ο γαλαξιας μας.... Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Απο φωτογραφια κατι εχω κανει κ εγω.μια περσυνη δικια μου... Ο σωληνας 150/750 ναι οκ 170 καλα ειναι αλλα σαν αρχαριος δεν ξερω τι να κοιταξω σε ενα μεταχειρισμενο ετσι ωστε να παρατηρησω τυχον φθορες οποτε δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω.Λεω να μην το πιεσω αφου δεν μη πηγε και δεν καταφερα να το βρω καινουριο,ας περιμενω λιγο καιρο μεχρι να γυρισω και βλεπουμε.Αλλωστε και αυτο να παρω παλι δεν προλαβαινω να παω να παρω και την βαση ωστε να το εχω ετοιμο για τις διακοπες μου... Στη φωτο να φανταστειτε δεν ηξερα τι ειναι αυτη η σειρα απο αστερια που φαινονταν...μετα εμαθα οτι ειναι ο γαλαξιας μας.... Μην το φοβάσαι ιδιαίτερα το μεταχειρισμένο. Δες αν φαίνονται ΟΚ τα κάτοπτρα και ο εστιαστής δουλεύει καλά. Δοκίμασε να δεις κάτι, ακόμα και μέρα να είναι δες ότι εστιάζει και βλέπεις καθαρά και είσαι ΟΚ. Δεν μπορούν να πάθουν πολλά τα τηλεσκόπια που να μη φαίνονται. Παλαιότερα που υπήρχαν κακής ποιότητας κάτοπτρα θα χρειαζόσουν ένα star-test για σιγουριά, αλλά δεν έχω δει τέτοια προβλήματα σε σύγχρονα. Μάλιστα 2 σωλήνες που έχω από αυτή τη σειρά (130P-DS και 200P-DS) όχι μόνο έχουν καλά κάτοπτρα, αλλά μετέφερα το μεγάλο οδικώς από το Μάντσεστερ στην Αθήνα και το collimation δεν είχε φύγει ούτε χιλιοστό! Ωραία φωτό! Φαντάσου με piggyback που θα σου επιτρέπει μερικά λεπτά τι θα μπορείς να κάνεις! Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Thanks Οταν αγορασω καποιο θα ενημερωσω για να πω και τις εντυπωσεις μου....Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω για ολη την βοηθεια!!!Καλο καλοκαιρι να εχετε! Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2015 Καλησπερα σε ολους.Περασε αρκετος καιρος αλλα με οσα εχουν συμβει (capital control ) ακομα δεν εχω βρει το τηλεσκοπιο skywatcher 150/750 black diamond eq3-2 καθως ολοι αναμενουν τις παραγγελιες αλλα ποτε δεν ερχονται.Σε μια προσφατη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.skroutz.gr/s/5843603/Sky-Watcher-200-1000-EQ5-Black-Diamond.html Αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω απο το 150αρι?Η βαση eq5 να υποθεσω ειναι καλυτερη απο την eq3-2? Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
ecuador Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 Καλησπερα σε ολους.Περασε αρκετος καιρος αλλα με οσα εχουν συμβει (capital control ) ακομα δεν εχω βρει το τηλεσκοπιο skywatcher 150/750 black diamond eq3-2 καθως ολοι αναμενουν τις παραγγελιες αλλα ποτε δεν ερχονται.Σε μια προσφατη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.skroutz.gr/s/5843603/Sky-Watcher-200-1000-EQ5-Black-Diamond.html Αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω απο το 150αρι?Η βαση eq5 να υποθεσω ειναι καλυτερη απο την eq3-2? Έχεις ανεβάσει πολύ το μπάτζετ βλέπω. Λες αν περιμένεις λίγο ακόμα να πάρεις κανένα 16ιντσο; Ναι, η EQ5 είναι καλύτερη, σηκώνει παραπάνω βάρος και το 200άρι το έχει καλά για οπτική παρατήρηση, οριακά για φωτογράφηση (θα χρειάζεσαι και πολική διόπτρα, μοτέρ). Με τα χρήματα που έχεις φτάσει, καμιά φορά παίζουν καλά ισημερινά συστήματα στις αγγελίες, να φανταστώ ότι τις παρακολουθείς αλλά δεν έτυχε κάτι ενδιαφέρον; Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 Ναι καμια ευκαιρια σε αυτο που ζηταω δυστυχως... Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Τελικα το 200/1000 υπαρχει στα 689 τελευταιο κομματι και αυτο ειναι πιο ακριβο απο το 599 διοτι εχει μου ειπε διπλο εστιαστη που βοηθαει αν βγαζεις φωτογραφιες.Επειδη δεν γνωριζω πολλα ισχυει?και αν ναι αξιζει?Το μεσημερι παω να το παρω οπως και να χει.απλα ρωταω για να ενημερωνομαι... Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Εννοεί εστιαστή μια διπλή ταχύτητα ρύθμισης; Ναι, γενικά καλό είναι διότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ρύθμιση της εστίασης με μεγαλύτερη ακρίβεια, συνήθως με 1:10 κίνηση. Στη φωτογράφιση η τέλεια εστίαση είναι κρίσιμης σημασίας. Βέβαια, ο καλός εστιαστής δεν είναι αυτόματα αυτός που έχει διπλή ταχύτητα αλλά είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
StamosP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Το pds (με εστιαστή διπλής ταχύτητας) έχει επιπλέον και μεγαλύτερο δευτερεύον κάτοπτρο από το απλό που είναι καλό για αστροφωτογράφηση. Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Εννοεί εστιαστή μια διπλή ταχύτητα ρύθμισης; Ναι, γενικά καλό είναι διότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ρύθμιση της εστίασης με μεγαλύτερη ακρίβεια, συνήθως με 1:10 κίνηση. Στη φωτογράφιση η τέλεια εστίαση είναι κρίσιμης σημασίας. Βέβαια, ο καλός εστιαστής δεν είναι αυτόματα αυτός που έχει διπλή ταχύτητα αλλά είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Μαλλον αυτο εννοει ναι.Τελως παντων το παρηγγειλα και η τεταρτη η πεμπτη θα το εχω.Βεβαια διαβαζοντας εδω στο φορουμ καποιο αλλο thread βρηκα αυτο... http://www.promo-optique.com/telescopeskywatcher150750sueeq32blackdiamondmotorisable-p-2425.html Μαζι με μεταφορικα βγαινει λιγοτερο απο 400 ευρω.Ειναι αξιοπιστο το καταστημα αυτο?εχει παραγγειλει κανεις? Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
leandros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Αυτό το site το είχα βρει και εγώ. Για να δέχεται πληρωμές με paypal μάλλον είναι αξιόπιστο. Εγώ τελικά παράγγειλα το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο από το astroshop. Τους ενημέρωσα για την προσφορά του συγκεκριμένου site και μου έκαναν την ίδια τιμή συν ότι τα μεταφορικά μαζί με την αντικαταβολή έρχοταν φτηνότερα. ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑΣωκράτης
ecuador Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2015 Τελικα το 200/1000 υπαρχει στα 689 τελευταιο κομματι και αυτο ειναι πιο ακριβο απο το 599 διοτι εχει μου ειπε διπλο εστιαστη που βοηθαει αν βγαζεις φωτογραφιες.Επειδη δεν γνωριζω πολλα ισχυει?και αν ναι αξιζει?Το μεσημερι παω να το παρω οπως και να χει.απλα ρωταω για να ενημερωνομαι... Χμμ, οι φωτογραφίες πάντως όταν έλεγε 599 έδειχναν τον εστιαστή διπλής ταχύτητας... Η έκδοση αυτή αξίζει γενικά (αν πας να αλλάξεις μετά εστιαστή, θα δώσεις αρκετό χρήμα) ειδικά αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει και φωτογράφιση με μεγάλο σένσορα (φωτίζει καλύτερα το κάδρο). Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2015 Αυτό το site το είχα βρει και εγώ. Για να δέχεται πληρωμές με paypal μάλλον είναι αξιόπιστο. Εγώ τελικά παράγγειλα το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο από το astroshop. Τους ενημέρωσα για την προσφορά του συγκεκριμένου site και μου έκαναν την ίδια τιμή συν ότι τα μεταφορικά μαζί με την αντικαταβολή έρχοταν φτηνότερα. Φιλε μου για ποιο μοντελο μιλας?το 200/1000 η το 150/750?Εψαξα στο astroshop αλλα το black diamond 150/750 δεν το βρισκω μαζι με βαση παρα μονο το τηλεσκοπιο.εχεις καποιο λινκ?γτ οντως εχει πολυ φθηνα μεταφορικαι κ επειδη θελει καποιος φιλος και αυτος τηλεσκοπιο μηπως μπορεσουμε να το παρουμε απο εξωτερικο. Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα