aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Πωλούνται τα γνωστά 10x50 κιάλια που δίνει κατά καιρούς το lidl, Auriol. Είναι τα ίδια με τα bresser απλά αλλάζει το όνομα. Τα έχω σε άριστη κατάσταση, τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο. Τα πουλάω 15 ευρώ και προτιμώ χέρι με χέρι (περιοχή Νέα Ιωνία Αττικής) γιατί δεν νομίζω να συμφέρουν τα ταχυδρομικά λόγω βάρους. Τα δίνω γιατί πήρα καινούρια λίγο καλύτερα και γιατί δεν με βόλευε καθόλου το eye relief. Ιδανικά για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει με κιάλια, παρατήρηση σχεδόν τσάμπα. Δίνεται μαζί και η θήκη μεταφοράς και τα καλύμματα των φακών. Από ότι θυμάμαι τότε τα διαφήμιζαν με οπτικά BK-4. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Θεόδωρος Σπανός
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Οι φωτογραφίες ανέβηκαν ανάποδες. Όποτε μπορέσει ας τις διορθώσει ο Admin. Θεόδωρος Σπανός
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2015 Τα κιάλια πωλήθηκαν. Ευχαριστώ τον Στέλιο. Εύχομαι να τα χαρεί ο μικρός. Θεόδωρος Σπανός
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2015 Σ' ευχαριστω Θοδωρη. Αψογος!Σιγουρα θα τα χαρει ο ξαδερφος.Αντε, και εις ανωτερα για μας. Still I Rise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα