Καταρχάς συγχαρητήρια, έγραψες πολύ καλά!
Φοβάμαι πως το φυσικό θα σε απογοητεύσει γιατί σε ακούω αρκετά ρομαντική και η σχολή αυτή δεν είναι έτσι όπως την περίμεναν οι περισσότεροι.
Για μένα η φυσική είναι η πιο όμορφη επιστήμη αλλά κράτα την σαν χόμπυ που μπορεί να ενταχθεί σιγά σιγά σε ένα πιο σταθερό και χειροπιαστό εργασιακό σου περιβάλλον.
Δεν είναι εύκολο το δίλημμα που έθεσες. Προτείνω να μιλήσεις και με φοιτητές και των δύο σχολών να σου πουν πως το βιώνουν.
Σε ακούω ενθουσιασμένη και ορεξάτη για ψάξιμο όποτε πιστεύω ότι ό,τι κι αν αποφασίσεις στη ζωή σου, θα βρεις τον τρόπο να μείνεις ικανοποιημένη και να ασχοληθείς με κάτι που θα το αγαπάς.
Σου εύχομαι τα καλύτερα και πρόσεξε την ύπουλη παγίδα να αφήσεις τον χρόνο να περνάει(εννοώ με τα μαθήματα της όποιας σχολής).